SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Teğmen Anılacak

0
Güncellendi - 2017-05-22 11:35:04
Şehit Teğmen Anılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Şehit İbrahim Tanrıverdi Anısına bir program düzenlenecek.

Konuyla ilgili belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Şehit Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin ismini verdiği Sanat Sokağı’nda düzenlenecek etkinlikte MABESEM atölyelerinde Şehidimizin anısına üretilen eserler sergilenecek. Resim, çini gibi sanat atölyelerinde Şehidimiz için 25 eserin hazırlandığı belirtildi. Sanat Sokağı’ndaki serginin yanı sıra program kapsamında imza günü etkinliği de düzenlenecek. Şehit Teğmen İbrahim Tanrıverdi anısına annesi tarafından yazılan kitap da ayrıca şehidimizin annesi tarafından okuyuculara imzalanacak.

Karma sergi ve kitap imza gününün yer aldığı program, 23 Mayıs 2017 Salı günü saat 14.00’da başlayacak. Programa tüm vatandaşların davetli olduğu bildirildi.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız