SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Üsteğmen Anıldı

A- A+ PAYLAŞ

Terör örgütü tarafından 9 Haziran 1987 günü Mardin ili Ömerli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Kıdemli Üsteğmen Koray Seçkin, ölüm yıldönümünde memleketi Malatya'da anıldı.

Kuyuönü Mezarlığı şehitlikte düzenlenen anma programına, 2. Ordu Komutanlığı Personel Başkanı Kurmay Albay Mehmet Keskin, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Namık Boran, Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Önce Vatan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç, Harbiye 79 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Çınar, Malatya Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Akif Kayadurmuş, Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, Harbiye 79 Sosyal Yardımlaşma ve DayanışmaDerneği yöneticileri, şehit Koray Seçkin'in babası Mehmet Seçkin, annesi Necla Seçkin ve kardeşi Prof.Dr. Turgay Seçkin, Seçkin ailesi ile askeri erkan katıldı.

Harbiye 79 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Başkanı Ahmet Çınar, burada yaptığı konuşmada, "79'lular olarak ikinci şehidimiz Koray Seçkin'in mezarının bulunduğu bu şehitlik alanında 2. Ordu Komutanlığı ve Malatya Belediyesi'nin katkılarıyla burada bir düzenleme yaptık. Devre arkadaşımız şehidimiz Koray Seçkin'i mezarı başında anıyoruz. Mekanı cennet olsun" dedi.

Daha sonra Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Bu arada, şehit Koray Seçkin'in annesi Necla Seçkin, vatana şehit verdikleri evladı Koray Seçkin'in devre arkadaşlarının unutmamalarının ve böyle bir anma programı düzenlemelerinin kendileri için bir teselli olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız