SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Üsteğmen Malatyalı

A- A+ PAYLAŞ

Van'da dün meydana gelen zincirleme trafik kazasında şehit olan Jandarma Üsteğmen Mesut Güler'in cenazesi, düzenlenen askeri törenin ardından memleketi Malatya'ya uğurlandı.

Sabah saatlerinde Van Asker Hastanesi'nden askeri ambulansla alınan Üsteğmen Güler'in cenazesi, polis ve jandarma eskort araçları eşliğinde İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Van Valisi Özdemir Çakacak, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yurdaer Olcan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ile çok sayıda askeri personelin katılımıyla düzenlenen cenaze töreninin ardından Üsteğmen Güler'in cenazesi, oluşturulan araç konvoyu eşliğinden Van Ferit Melen Hava Alanı'nın yanında bulunan Helikopter Filo Komutanlığı'na getirildi. Şehit Üsteğmen Güler'in cenazesinin İl Jandarma Komutanlığı'nda çıktığında yol kenarında yürüyen bir vatandaş bekleyerek geçen ambulansta bulunan şehidin cenazesi için selama durdu. Üsteğmen Güler'in cenazesi burada hazır bekletilen askeri kargo uçağı ile memleketi olan Malatya'ya uğurlandı.
Dün, Gürpınar-Hakkari karayolunun Bozyiğit köyü yol ayrımı bölgesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında askeri araçta bulunan Üsteğmen Mesut Güler olay yerinde hayatını kaybetmiş, 3'ü asker olmak üzere toplam 8 kişi de yaralanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız