SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şehit ve Gazilere Borçluyuz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, Demokratik Açılım ile akan kanın durmasının hedeflendiğini, ancak süreci istismar etmek isteyenler olduğunu bildirdi.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin başkanlığındaki heyet, Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Muharip Gaziler Derneği Başkanı Bayram Akdemir, ziyaretten dolayı memnun olduklarını söyleyerek, bu ziyaretin her ay yapılmasını arzu ettiklerini ifade etti.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin'de, her zaman sivil toplum kuruluşları ile iç içe olduklarını söyleyerek, "Bayrağımızın dalgalanmasını, ezanların okunmasını gazilerimize ve şehitlerimize borçluyuz. Tarihimizde ülke sevgisi her zaman ön planda olmuştur. Her zaman gazi ve şehit ailelerimizle iç içe olmalıyız" dedi.

Demokratik açılımın bazı çevrelerce istismar edildiğini söyleyen Şahin, "Başbakanımız, 25 yıldır akan kanın durdurulması ve ağlayan annelerin gözyaşının dinmesi için, ülkemizin menfaatleri açısında başlattığı Demokratik Açılımı bazı çevreler istismar ediyorlar.Tekrar insanlarımızı sokağa dökmeye çalışıyorlar" dedi.

Şahin, "Uğur Mumcular bir yere vardılar, onların akıbeti ortaya çıktı. Turgut Özal ve Eşref Bitlis bir takım çalışmalar yaptılar, engellendiler. Akan kanın durması için Başbakanımız vesile olur diye düşünüyoruz. Bir şehit kanımızın bir damla kanını bile değil heder edilmesini, ona saygı noktasında bile dağdan inen teröristlere değiştirmeyiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız