SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Yakını ve Gazilere İftar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından Malatya'daki şehit yakınları ile gazi ve ailelerine iftar yemeği verildi.

Malatya'daki tüm siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının da davet edildiği Kervansaray Lokantasındaki iftar yemeğine AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Müftü Vekili Ünal Tan, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, ESOB Başkan Vekili Orhan Özbek, MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, MAKİAD Şube Başkanı Ömer Fatin Nalçacı, Önce Vatan Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç, Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Bayram Akdemir, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, ile birlikte çok sayıda esnaf ve sanatkarlar odaları başkanları, davetliler ve şehit yakınları ile gazi ve aileleri katıldılar.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Ramazan ayında sofralarda buluşmak bizim için çok büyük bir nimet, şehit yakını ve gazilerimizle aynı sofrada buluşmak için ise bizim için ayrı bir mutluluk. Sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyoruz. Allah bir kez daha bizlere şehit ve gazileri göstermesin. Terörü hep birlikte lanetleyip, mücadelemizi hep birlikte götürelim" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, esnaf ve sanatkar kesiminin her zaman için şehit yakını ve gazilerinin yanında olduğunu ve bundan sonrada olmaya devam edeceğini ifade ederek, "Şehit yakınlarına ve gazilerine sahip çıkamayan bir milletin geleceği parlak olamaz. Esnaf camiası olarak bunun farkındayız. Esnaf camiası, her zaman şehit yakını ve gazilerine sahip çıkacaktır. Daima sizin yanınızdayız" diye konuştu.
Program dua edilmesi ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız