SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Yakını ve Gazilerle İftar

0
Güncellendi - 2019-05-19 03:56:03
Şehit Yakını ve Gazilerle İftar
A- A+ PAYLAŞ

Darende Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftarda şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.

Darende Beldiyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek öncesi Kur'an-ı Kerim ve yemek duası okundu.

Malatya Valisi Aydın Baruş, iftar sonrası yaptığı açıklamada, bu dünyadaki makamların gelip geçici olduğunu en değerli makamın şehitlik olduğunu söyledi.

Devletin her zaman şehit, gazi, öksüz ve yetimlerin yanında olduğuna dikkati çeken Baruş, şunları kaydetti:

"Ben sizlerle olmaktan son derece şeref duydum. Bu milet ve devlet için canını çekinmeden feda etmiş aziz şehitlerimizin aileleri olarak sizlerle daima birlikte olmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz ki; bu dünyadaki makamlar gelip geçici. Esas makam ebedi yurtta olan makamdır. Ona sahip olanlar sizin gibi değerli ailelerin evlatlarıdır. Mukaddes değerler uğruna canını feda edebilenlerdir, ne mutlu onlara. Rabb'imizden niyazımız odur ki; aynı mutluluğu, o şerefi, şehitliği bizlere de bahşetsin. Milletimizin gözünde eşsiz değeri olanlardan olalım."

Darende Kaymakamı Enver Zengince de şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Programa, Belediye Başkanı İsa Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Emine Örs Dökülmez, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Denizhan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ufuk Kale ve çok sayıda davetli katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız