SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Yakınları Vali Konağı'nda Ağırlandı

0
Güncellendi - 2018-01-03 04:30:30
Şehit Yakınları Vali Konağı'nda Ağırlandı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban ve eşi Neriman Kaban, 20 şehidin annesi, eşi ve yakınlarını Vali Konağı'nda ağırladı.

Şehit yakınlarıyla sürekli bir araya gelen, onları evlerinde ziyaret eden Vali Kaban’ın eşi Neriman Kaban, terörle mücadele faaliyetleri başta olmak üzere çeşitli sebeplerle şehit olan güvenlik güçlerinin yakınlarını Vali Konağı'nda ağırlayarak, şehit yakınlarına yönelik hassasiyet ve desteklerini bir kez daha gösterdi. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Neriman Kaban, onlarla ikramlar eşliğinde bir süre sohbet etti.

Vali Konağı’nda ağırlanmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen şehit anne, eş ve yakınları, “Sayın Valimizin eşi Neriman Kaban Hanımefendinin bizleri burada ağırlaması, davette bulunması, bizleri sevindirdi. Bir araya gelmemize vesile oldu. Neriman Hanımefendinin yakın ilgisi, sıcakkanlı oluşu bizleri daha da kaynaştırdı, moral ve motivasyonumuzun yükselmesine neden oldu. Kendilerine misafirperverliğinden dolayı şehit aileleri olarak çok teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Vali Konağında düzenlenen programda, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Asım Kocaoğlu’nun eşi Aynur Kocaoğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ın eşi Kadriye Urhal, İl Müftüsü Ümit Çimen’in eşi Şerife Çimen de hazır bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız