SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Yakınları ve Gazilere İftar

0
Güncellendi - 2017-06-08 01:54:54
Şehit Yakınları ve Gazilere İftar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliğince şehit yakınları ve gaziler  için iftar düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen iftar programı Malatya Müftü Yardımcısı Mehmet Emin Yılmaz Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı, İl Müftüsü Ümit Çimen ise tüm şehitler için dua etti.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, programda yaptığı konuşmada, gazi ve şehitlere minnettar olduklarını belirtti.

Türkiye'nin geçmişte olduğu gibi günümüzde de sıkıntılı günlerden geçtiğini ifade eden Toprak, şu değerlendirmede bulundu:

"Vatanımız yüzyıl önce Kurtuluş Savaşı'nda nasıl tehditler alıyorsa, o zamanlar nasıl vatanımıza kasteden ihanetler varsa bugün de dışarıdan ve içeriden aynı tezgahların gerçekleştirildiğini maalesef acı olarak görüyoruz. Geçmişte ülkemizin bekasına nasıl ihanetler gerçekleştirilip yok edilmek istendik. O zaman hatlarını tüm millete adayan şehit ve gazilerimiz sayesinde bugün mutlu ve huzurlu yaşıyoruz."

Toprak, şehitlerden emanet aldıkları kutsal vatanı korumak için şehit ve gazilerin verildiğini dile getirerek, "Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi ilelebet bahtiyar kılacak şekilde gücümüzü birleştireceğiz. Üzüntümüzü içimize atacağız ama devletimizi 80 milyonla baki kılacağız inşallah." diye konuştu.

Programa 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, şehit ve gazi yakınları katıldı.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız