SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Fevzi'deki Yıkım İhalesi Tek Geçerli Teklifi Verene..

0
Güncellendi - 2021-01-29 18:37:45
Şehit Fevzi'deki Yıkım İhalesi Tek Geçerli Teklifi Verene..
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ‘Riskli Alan’ ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi’nde, başlatılacağı açıklanan kentsel dönüşüm uygulaması öncesinde, mahalle sınırları içindeki yapıların yıkılması için düzenlenen ihalenin, tek katılımcı ile yapıldığı öğrenildi.

“Malatya – Battalgazi İlçesi Şehit Fevzi Mahallesi’nde Bulunan Riskli Alan İçerisinde Kalan Yapıların Yıkımı İşi” başlığını taşıyan ve Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 4 Ocak 2021 tarihinde yapılan ihale için 5 firma teklif sundu.

Ancak, ‘İhale Sonuç İlanı’na göre, Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde oluşturulan İhale Komisyonu, yıkım işi ihalesine teklif sunan 4 firmanın teklifini geçersiz saydı; geriye kalan 1 firma kaldı.

4 firmanın teklifinin geçersiz sayılmasından sonra, ihaleyi tek teklif sahibi olan Muhammed Musab Ceylan’ın kazandığı açıklandı

İhale Komisyonunun bu tutumu sonrasında, ihale tek katılımcı ile yapıldı ve ihaleyi 219 bin 500 TL teklif veren Muhammed Musab Ceylan’ın kazandığı ilan edildi.

Rekabet ortamının yaratılmadığı, bu nedenle Kamu İhale Mevzuatı’na aykırılık oluştuğu öne sürülen ihalenin sonuçlanmasından sonra, yüklenici ile Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü arasında 18 Ocak 2021 tarihinde sözleşme imzalandı.

Yıkım işinin 30 günde tamamlanması öngörülüyor.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Sehitfevzili2 (3 yıl önce)
    Kirve Sehitfevzili olmak bir gururdur. Bizim evlerimiz ikinci etapta çok dua ettim Allah'a insAllah yıkılmaz diye birazdaha bu mahallede doya doya bakacağım.Cocuklugumum geçtiği bu sokaklara bakıp üzülmek istemiyorum.Ama hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin Özbey (3 yıl önce)
    Oradan büyük zarar la çıkacak.söküldü herşey birşey kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)
    Ne yapalım yani birileri bin gönlü olsun diye tekrar tekrar mi ihale yapalım..Madem ihaleye giriyorlar adam gibi şartlara uygun girsinler.Olmayinca da durdurmaya çalışıyorlar..Bırakın da bir an önce yikilsinda burda ki hak sahipleri gelsin otursun..Adam bu mahalle ile ilgili bir paydası yok çıkmış burda yorumlar yapıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurullah (3 yıl önce)
    Kızılay'a adam alımı var hücum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Kardeş suriyelileri başımıza bela eden bu hükümet..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (3 yıl önce)
    Anilarimizi acilarimizi yoksullugumuzu her seyimiz yikildi.son uc yildir suriyelilerden dolayi mahalleden cok tiksinmistim her gun biseyler olsun cikalim kurtulalim diye her gece dua ediyordum.oldu donusume girdi ilk gunler cok sevindim artik kurtuluyoruz.evet cikmamiza gunler kaldi son on gun sokaga bakiyorum cocuklugum eve bakiyorum sevincim acim huznum hepsi burada tam kirk yil.fahrikayahanda en luks bir sitede ev tutdum kiraya ciktim.bakacaktim komsular kafama uyarsa bulundugum sitede ev alacaktim.evet cikmaya son uc gun nefesim kesilmeye basladi gecmisim bu sokakda ve bu evde gecti son gun ayaklarim gitmiyor pesin odedigim evin kirasinin yanmasini bile dusundum evet sonunda tasindik olmuyor uyuyamiyorum nefes alamiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (3 yıl önce)Sehitfevzili isimli kullanıcı yorumuna
    Insallah evlerimiz yapildiginda tekrar komsularima semtime kavusmayi bekliyecem.altin kaplama evde olsa bizler yapamazmisiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Evet klasik bir iş gene.219 bin helal olsun.ordan 3 katı para kazanır.malum hurda demir,bakır,iyi para bugünlerde.kereste ile çatı kiremitini satsa o para eder.bayağı ev var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhabeseci (3 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Sen neden girmedin ihale heerkese açıktı.
    0
    0
    Yanıtla