SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitler İçin Hakkari'de Tören

0
Güncellendi - 2018-06-21 06:24:32
Şehitler İçin Hakkari'de Tören
A- A+ PAYLAŞ

  • Çukurca'daki hain saldırıda şehit olan askerlerden Onbaşı Özdemir'in cenazesi gece Malatya'ya getirildi..

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 2 asker için tören düzenlendi.

Dağ ve Komando Tugay Komutanlığındaki törende Piyade Sözleşmeli Onbaşı Aliseydi Özdemir ve Piyade Er Orhan Faruk Baytekin'in Türk bayrağına sarılı naaşları alana getirildi.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehitlerin özgeçmişleri okundu, dua edildi.

Şehit cenazeleri, silah arkadaşları tarafından omuzlanarak tekbirler eşliğinde helikoptere konuldu.

Şehitler Özdemir (Malatya) ve Baytekin'in (Balıkesir) cenazesi, memleketlerine uğurlanmak üzere Van'a gönderildi.

Törene Vali Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcıları Mehmet Nurullah Karaman ve Bekir Abacı, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Albay Umut Öztürk, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Emrullah Gür, kurum amirleri, asker ve polisler katıldı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Uzundere köyü Harkabirim Tepe Üs Bölgesinden inen askeri araçlara Dolabaren Tepe mevkisinden PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda 2 asker şehit olmuş, 1 asker yaralanmıştı.

CENAZEYE MALATYA'DA KARŞILAMA..

Şehit Piyade Onbaşı Ali Seydi Özdemir'in naaşı  gece saat 23.00 sularında Türk Hava Kuvvetlerine ait uçakla Malatya Havalimanına getirildi.

Şehidin cenazesini şehidin ailesi ve yakınları ile birlikte AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Aytaç, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve kalabalık bir grup karşıladı. Cenaze, Şehir Mezarlığı Morgu'na konuldu.

Şehidin cenazesi 21 Haziran Perşembe günü Şehir Mezarlığında öğle namazına müteakip düzenlenecek olan törenin ardından Şehitlikte toprağa verilecek.

Hakkari, iha- AA, Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

Şehitlere Hakkari'de uğurlama töreni

Şehit cenazesine Malatya'da karşılama

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • 44malatya (5 yıl önce)
    16,yildir hukumeti,yonetiyorsunuz teroru,bitireceyiz,diye milletin oyunu,aldiniz,bitremediniz,Sehitlerimize allahtan Rahmet,diliyorum ailelerine, sabirlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • vahap (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin güzel temiz bir kardeşimizde Allah ailesi sabır versin :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin cennet mekani olsun insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin .?????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Allah rahmet etsin şehidim mekann cenet olsun.:-(
    0
    0
    Yanıtla