SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitler Anısına Koştular

0
Güncellendi - 2017-04-21 04:23:05
Şehitler Anısına Koştular
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde, görev başında şehit düşen polis ve güvenlik güçleri anısına koşu düzenlendi.

İlçeye yeni yapılan Emniyet Müdürlüğü ve İbrahim Paşa Mahallesi’ndeki Adliye önünden 2 ve 3 bin metrelik parkurlarda yapılan koşuya, ilçedeki çeşitli liselerden 13 kız ve 18 erkek öğrenci katıldı.

Polis ekiplerinin de eşlik ettiği koşunun başlangıç işareti, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce tarafından verildi.

Çekişmeli geçen yarışta, kız ve erkek öğrenciler birinci olabilmek için ter döktü. Havanın sıcak olması nedeniyle koşunun temposuna dayanamayan bazı öğrenciler, bitiş çizgisine varmadan kendisini yere bıraktı.

Yarışmada, Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Türkmen 3 bin metrede, Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi öğrencisi Zeynep Koçulu da 2 bin metrede birinci oldu.

Dereceye giren öğrencilerin ödül ve hediyelerinin 23 Nisan etkinliklerinde verileceği bildirildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız