SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitler İçin Mevlid Okutuldu

0
Güncellendi - 2016-04-24 19:08:42
Şehitler İçin Mevlid Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı iki şehit için aileleri tarafından okutulan mevlide, Vali Süleyman Kamçı ve güvenlik yetkilileri de katıldılar.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde geçtiğimiz Mart ayındaki trafik kazasında şehit düşen Mardin Terörle Mücadele Şube Müdür Vekili Malatyalı Emniyet Amiri Gaffari Güneş için Yazıhan ilçesinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlide Vali Süleyman Kamçı, Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, İlçede görevli polisler, askeri personel ile vatandaşlar katıldı.

Vali Kamçı ve protokol üyeleri Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçtiğimiz Şubat ayında  şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Dinç’in Yeşiltepe’de okutulan  Mevlid-i Şerifine de katıldı. Buradaki mevlide 2.Ordu Komutanlığı İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz ve çok sayıda askeri personel ile vatandaşın katıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- Bülten

b

b1

b2

b3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız