SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

0
Güncellendi - 2018-03-17 02:33:36
Şehitler İçin Mevlit Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit olan askerler ve Çanakkale şehitleri için mevlit okutuldu.

Ulu Cami'de okutulan Kur'an-ı Kerim ve mevlide, Battalgazi Kaymakamı AbdÜl Kadir Duran ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim ve mevlit okunmasının ardından Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla tamamlanması için dua edildi, daha sonra katılımcılara şeker ikram edildi.

Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Çulha, yaptığı açıklamada, şehitlerin ruhuna Mevlid-i Şerif okutup dualar ettiklerini belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız