SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitlerden Biri Malatyalı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:59:26
Şehitlerden Biri Malatyalı
A- A+ PAYLAŞ

Bingöl'deki terörist saldırıda şehit olan 3 yıllık polis memuru Malatyalı Gökhan Kuzu'nun (24)  baba ocağına ateş düştü. 

Ailesi Mersin'de oturan şehit polisin babası Hüseyin Kuzu Malatya'da olduğu için acı haberi İhsaniye Mahallesi'ndeki evinde polislerden alan anne Selvi Kuzu fenalık geçirdi. Acılı kadına ilk müdahale polislerle birlikte eve gelen 112 Acil Servis doktorları tarafından yapıldı. Sakinleştirici yapılan kadın "Gökhanım' diye feryat ederek göz yaşı döktü. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan şehit annesi, evdeki üniformalı polislere sarılıp ağladı. Yakınları, zaman zaman fenalaşarak baygınlık geçiren şehit annesini sakinleştirmekte zorlandı.

Bu arada şehit evine dev Türk bayrağı asılırken, ambulansta evin önünde hazır bekletildi.

Kuzu ailesinin 3 çocuğundan biri olan Gökhan Kuzu'nun 3 yıllık polis memuru olduğu ve 2 ay önce Kütahya'dan Bingöl'e tayininin çıktığı öğrenildi. Şehidin cenazesinin Malatya ya da Mersin'de toprağa verileceği kaydedildi.

ERKENEK'TEKİ EVDE YAS..

Bingöl’de şehit olan polislerden Gökhan Kuzu’nun Doğanşehir İlçesi Erkenek Beldesi’ndeki baba ocağına Türk bayrakları asıldı.

Polis yetkilileri, aileye taziyelerini iletti. 

 Doğanşehir Emniyet Amiri Erdoğan Demir, Erkenek belediye başkanı Mehmet Bayram da, bekar olan Bingöl’de şehit olan polislerden Gökhan Kuzu’nun ailesini ziyaret etti. 

YARALI POLİSLERDEN BİRİ DE MALATYALI..

Bu arada Bingöl’de polislerin şehit edildiği olayda yaralanan polis memuru Yusuf Özbey’in Malatya’daki yakınları, sağlığına kavuşmaları için dua ediyor.

Malatya’nın Darende ilçesi doğumlu olan ve Malatya Merkez Aslanbey Mahallesi’nde oturan Yusuf Özbey’in (23) ailesi, evlatlarından iyi haber bekliyor.

Bekar olan ve Malatya belediye başkan yardımcısı Alican Bozkurt’un akrabası olduğu öğrenilen yaralı polis memuru  Yusuf Özbey’in Kütahya’da polis iken 2 ay önce Bingöl’e tayini çıktığı kaydedildi.

8 ŞEHİT İÇİN MALATYA'DA TÖREN..

Saldırıda şehit olan 8 polisin cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı'na getirildi.

Şehit polisler için, Pazartesi günü saat 08.00'de Erhaç Havaalanı'nda bir tören düzenleneceği, cenazelerin bu törenin ardından memleketlerine gönderileceği açıklandı.

Cenaze töreni için bazı bakanların da Malatya'ya gelecekleri öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız