SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitlerden Biri Malatyalı..

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:07:09
Şehitlerden Biri Malatyalı..
A- A+ PAYLAŞ

Trafik kazasında şehit olan 3 polis memuru için Malatya’da tören düzenlenecek. Sivas’ta görevden dönerken otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan çevik kuvvet polisleri Emrah Horoz, Fatih Çevik ve Beşir Kurt için bugün saat 15,00’de Malatya il emniyet müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlenecek. Cenaze töreni sonrasında Horoz ve Çevik memleketlerine gönderilecek.

Beşir Kurt ise Malatya şehitliğinde ikindi namazını müteakip toprağa verilecek.

Şehit polislerin öz geçmişi şöyle:

Polis Memuru Emrah Horoz'un öz geçmişi: 4 Mart 1983 tarihinde Sakarya ilinde dünyaya geldi. Elazığ ili Sivrice ilçesi nüfusuna kayıtlıdır. 22 Aralık 2006 tarihinde Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden mezun olarak Ankara il emniyet müdürlüğü kadrosunda göreve başladı. 15 Temmuz 2010 tarifinde şark hizmeti yapmak üzere Malatya il emniyet müdürlüğünde göreve başladı. Şehit polis memuru Emrah Horoz bekardır.

Polis Memuru Beşir Kurt'un öz geçmişi: 1 Ocak 1974 tarihinde Malatya ili Hekimhan İlçesi’nde dünyaya geldi. 7 Haziran 1996 tarihlinde Elazığ Zülfü Ağar polis okulundan mezun oldu. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda göreve başladı. İstanbul il emniyet müdürlüğü Siirt Eruh ilçe emniyet müdürlüğü Denizli il emniyet müdürlüğü, Kilis il emniyet müdürlüğü kadrolarında görev yaptı. 27 Haziran 2014 tarihinde Malatya Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. Merhum polis memuru Beşir Kurt evli ve 10 yaşında bir erkek çocuk babasıdır.

Polis memuru Fatih Çevik’in öz geçmişi: 10 Nisan 1983 tarihinde Mersin ili Erdemli i ilçesinde dünyaya geldi. 16 Haziran 2006 tarihinde Yozgat polis meslek yüksekokulundan mezun olarak Kastamonu il emniyet müdürlüğü kadrosunda göreve başladı. 9 Ağustos 2010 tarihinde şark hizmetini yapmak üzere Malatya il emniyet müdürlüğünde göreve başladı. Şehit polis memuru Fatih Çevik evli ve 3 aylık bir kız çocuğu babasıdır.

SİVAS VALİLİĞİNİN KAZAYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI..

Sivas Valiliği, İmranlı ilçesinde devrilen polis otobüsü ile ilgili yaptığı açıklamada, 3 polis memurunun şehit olduğunu, 40’ı polis otobüs şoförüyle birlikte 41 kişinin yaralandığını bildirdi. 

Sivas Valiliği’nden yapılan açıklamada, Sivas’ın İmranlı İlçesi Kızıldağ köyü Şehitlik mevkisinde 13.10.2014 günü saat 01.15 sularında polisleri taşıyan sivil aracın devrilmesi sonucu bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu 40 polis memuru ve 1 şoför yaralanırken, 3 polis memuru şehit olmuştur. Yaralılardan 2'si ağır olup ameliyata alınmışlardır. Diğer yaralı polis memurlarının tedavileri devam etmekte olup, sağlığına kavuşanlar taburcu edilmektedir” denildi.

Kaza sonrası Sivas Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polis memurları Murat Güneş, Hikmet Kurt, Kamber Kızılbel, Osman Demir, Mehmet Güler, Kerim Çıbık, Kadir Çetin Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde, Mustafa Çılgı, Habib Erdem; Numune Hastanesi’nde, Ahmet Taştan, Arif Altaş Zara Devlet Hastanesi’nde, Kemal Uludağ, Ali İhsan Özgül, Kadir Çetin, Serdar Zeynel, Ahmet Yiğit, Sebahattin Öztürk, Turan Evin, Tarkan Latifeci, Ökkeş Türk, Serkan Üçer, Zülküf Altuğ tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Polis memurlarından Hüseyin Çapan ve Mustafa Demir ambulansla Malatya’ya sevk edildi.

Otobüs şoförü Mehmet Oluk ile 15 polis memurunun tedavileri hastanelerde devam ediyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız