SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitlere Malatya'da Tören..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:05:39
Şehitlere Malatya'da Tören..
A- A+ PAYLAŞ

Tunceli’de şehit olan askerlerden 3'ü, Malatya’da düzenlenen törenle memleketlerine gönderildi. 

7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda düzenlenen törene; Vali Vasip Şahin, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Burhanettin Aktı, 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Semih Kuşçuoğlu, Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Aksoy, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, askeri ve mülki erkan katıldı.

Şehit Jandarma Ulaştırma Er Mümin Koca Manisa’ya, Şehit Jandarma Komando Çavuş Ramiz Demir Afyonkarahisar'a, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cuma Karadavut ise Yozgat'a helikopterlerle gönderildi.Bu arada, basın mensupları tören alanına alınmadı.

3 ŞEHİT DNA TESTİ İÇİN ANKARA'YA..

Bu arada Tunceli’de şehit olan askerlerden 3’ünün cenazesi, DNA testi için Ankara’ya gönderildi. 

Alınan bilgiye göre, PKK’lı teröristlerce gerçekleştirilen patlama sonucu Tunceli’de şehit olan 6 askerden 3’ü, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Malatya Adli Tıp Kurumu'nda DNA testi yapılamayınca, cenazelerin Malatya’dan Ankara’ya gönderildiği kaydedildi.

SAVCILIK SORUŞTURMASI..

Öte yandan Malatya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği tarafından Tunceli saldırısıyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

Tunceli’de teröristler tarafından düzenlenen ve 6 asker ile 1 sivilin şehit olduğu, 1 sivilin ise yaralandığı hain saldırıyla ilgili Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız