SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şehitlere Saygı Koşusu' Yapıldı

0
Güncellendi - 2019-04-22 18:51:43
'Şehitlere Saygı Koşusu' Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Koşabiliyorken Koş” adlı Şehitlere Saygı Koşusu yapıldı. Programa katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bugün bu bayrağın altında, bu vatanın üzerinde, bağımsız bir şekilde yaşıyorsak, bu toprak uğruna can vermiş şehitlerimizin sayesindedir” dedi.

Battalgazi Belediyesi, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Koşabiliyorken Koş” adlı Şehitlere Saygı Koşusu’na Battalgazi Belediyesi önünde startı verilirken, koşunun ödül töreni ise, Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Koşu öncesi konuşan Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut, “Bugün şehitler anısına bir organizasyon düzenlemiş olduk. Çocuklarımıza, gençlerimize, hassaten buraya katılan herkese şehitliğin, şahadetin önemi hususunda gidip, biraz en azından araştırma yapmaları ve ne uğruna şehit olmuşlar onları öğrenmenizi rica ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, şehitliğin önemine dikkat çekerek, “Şehitler bizim her şeyimiz. Bugün bu bayrağın altında, bu vatanın üzerinde, bağımsız bir şekilde yaşıyorsak, bu toprak uğruna can vermiş şehitlerimizin sayesindedir. Bu şehitlerimizi, bizlerin unutmaması, sürekli hatıralarımızda yaşaması için, onları anmak, onları dualarımıza ortak etmek zorundayız. Bugünde başta Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz, Milli Eğitim İlçe Müdürümüzün, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatma adına, saygı koşusu adına, hepimiz burada bulunuyoruz. Rabbim şehitlerimize tekrar rahmet etsin. Ve bundan sonra şehitlerimizin olması için dua ve niyazda bulunuyoruz” diye konuştu.

Başkan Güder’in yaptığı konuşmanın ardından ‘Koşabiliyorken Koş” adlı Şehitlere Saygı Koşusu’nun startı verildi. Gerçekleştirilen koşu sonrasında ise, ödül töreni yapıldı. Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan ödül töreninde, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve protokol üyeleri, dereceye giren sporculara ödüllerini verdi. Ödül töreninde de, şehitliğin önemine vurgu yapıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kitap Dostu (4 yıl önce)
    Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yazmalıydınız.
    0
    0
    Yanıtla