SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitlere Saygı Turu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:36:13
Şehitlere Saygı Turu
A- A+ PAYLAŞ

Bisiklet Malatya İl Temsilciliği ile Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından, Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle 'Şehitlere Saygı Bisiklet Turu' düzenlenerek, terör kınandı. 

Eski Malatya Belediye Meydanı'nda toplanan bisikletçiler, giydikleri ay yıldızlı tişörtleri ile İnönü Caddesi ve Yeşiltepe Mahallesi üzerinden Şehir Mezarlığı'ndaki Şehitliğe kadar pedal çevirdi. 

Bisikletlerinin üzerine Türk bayrakları takan bisikletçiler, pedal çevirerek hem şehitlere saygıda bulundu hem de terörü kınadı. Şehitlikte saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okuyan bisikletçiler, daha sonra şehitliği ziyaret etti. 'Şehitlere Saygı Bisiklet Turu' şehitler için Kuran-ı Kerim okunmasının ardından sona erdi.

Bisiklet Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, son zamanlarda yaşanan terör olaylarının kendilerini çok etkilediğini ifade ederek, "Bizler özgür düşünen, bisikletlerimizle özgür gezmeyi tercih eden insanlarız. Yaşanan terör olayları bizi derinden etkiledi. Terörü kınıyoruz" dedi.

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkan Yardımcısı Ersin Özdemir ise, vatanın bölünmez bütünlüğüne kast eden herkese karşı bir duruş sergilemek istediklerini belirterek, "Bu vatanı Lazıyla, Çerkeziyle, Kürdüyle, Türküyle hep beraber kurduk ve bundan sonrada var olmaya devam edecek" diye konuştu.

Bisikletçi Nimet Özcan da, terör olaylarının tüm vatandaşları derinden üzdüğünü ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız