SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehitlerin Gazilerin Sayesinde"

0
Güncellendi - 2018-02-07 00:21:23
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesini ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Albayrağımız şehit ve gazilerimiz sayesinde göklerde dalgalanıyor. Millet olarak bayrağımızı ve vatanımızı korumaya muktediriz, bunu sağlamak içinde kimsenin gücüne ve iznine ihtiyacımız yoktur” dedi.

“HAÇLI ZİHNİYETİNİN NE YAPMAK İSTEDİĞİNİN FARKINDAYIZ, CEPHEYE GİTMEYE HAZIRIZ”

Ziyaretinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Yetimler Derneği Başkanı Mustafa Gözükara, “Başkanımız Hacı Uğur Polat Derneğimize her zaman sahip çıkmış ve destek vermiştir, tüm üyelerimiz adına kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Ülkemiz son yıllarda ateş çemberi içerisindedir, kahraman ordumuz Afrin’de çok büyük bir mücadele veriyor. Şehit ve gazi aileleri olarak emperyalizmin, terör örgütlerinin ve haçlı zihniyetinin ne yapmak istediğiniz çok iyi biliyoruz. Hükümetimize, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve kahraman Mehmetçiklerimize sonuna kadar destek veriyoruz, bize de eğer görev verilirse her türlü göreve hazırız. Cenabı Allah ordumuzu muzaffer eylesin inşallah, vatan savunması sırasında şehitlik şerbeti içen bütün askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz, yaralı kardeşlerimize Rabbim şifalar nasip etsin. Bizler ülkemizi asla böldürmeyeceğiz, bizi bölemeyecekler buna izin vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi ‘alayı da gelse’ ülkemizin bir çakıl taşını dahi vermeyeceğiz, bedel ödemek gerekirse o bedeli öderiz. Kimimiz Hakkâri’de ayağımızı verdik, kimimiz gözümüzü Şırnak’ta bıraktık, gerekirse vücudumuzun geri kalan kısmını da bu vatan için vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

“ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI BAŞIMIZIN TÂCI, ONURUMUZ VE ŞEREFİMİZDİR”

Şehit ve gazilerin milletin gönlünde çok özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bayrak ve vatan sevdasıyla yanıp tutuşan, gece gündüz demeden ülke savunmasını yapan, gözünü kırpmadan, canından vazgeçerek bu kutsal toprakları korumak adına hayatını kaybeden şehitlerimiz, bu uğurda elini, kolunu, gözünü kaybederek gazilik ünvânı alan bütün kahramanlarımız bizim gönlümüzde çok özel bir yere sahiptir. Şehit ve gazilerimiz olmasaydı albayrağımız göklerde nazlı nazlı dalgalanamazdı. Şehitlerimiz, gazilerimiz ve onların çok kıymetli aile mensupları bizim başımızın tâcıdır, onurumuz ve şerefimizdir. Sizlerin derdi bizim derdimiz sizlerin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır.” şeklinde konuştu.

“TERÖR ÖRGÜTLERİ SIRTINI EMPERYALİST GÜÇLERE VE HAÇLI ZİHNİYETİNE DAYAMIŞTIR”

“Ülkemiz her zaman iç ve dış düşmanların tehdidi altındadır” diyerek konuşmasına devam eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Millet olarak birliğimizi ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe, vatan ve bayrak bilincini canlı tuttuğumuz müddetçe dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Çok asil bir millete sahibiz, Afrin’de terör örgütleriyle savaşa giden Mehmetçiklerimizi yolda durdurup alınlarından öpenleri, yemek yapanları, elbise gönderenleri, askerlerimizi dualarla sınır hattına gönderen yiğit annelerimizi, babalarımızı, eşlerini görüyoruz. 70-80 yaşlarındaki dedelerimiz ve ninelerimizin ‘bizde sizlerle birlikte olalım, düşmana karşı hep birlikte savaşalım’ demesi bu aziz milletin milli bilincini ve vatan sevdasını hangi noktalarda olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Rabbim Afrin’de terör örgütlerine karşı amansız mücadele veren kahraman ordumuzun yardımcısı olsun, Mehmetçiklerimize yeni zaferler nasip etsin, terör örgütlerini de yerle yeksan eylesin inşallah. Sırtını emperyalist güçlere ve haçlı zihniyetine dayayan teröristler kaçacak delik arayacak ancak bulmayacaklardır. Devletimizin ulusal güvenliğine zarar vermek adına her türlü hainliği yapmaktan geçmişte olduğu gibi bugünde geri durmuyorlar, terör örgütleri emperyalist güçlerin karşısında el pençe divan durup, onların maşası konumundadır. Millet olarak bayrağımızı ve vatanımızı korumaya muktediriz, bunu sağlamak içinde kimsenin gücüne ve iznine ihtiyacımız yoktur.”dedi.

Şehit ve gazi yakınlarıyla sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Polat, Yeşilyurt Belediyesi olarak iletilen sorunların kısa sürede çözüme kavuşması için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

Başkan Polat ziyaretin sonunda Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Türk Bayrağı önünde poz verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız