SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şehitlerin Kemiklerini Sızlattı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:28:11
'Şehitlerin Kemiklerini Sızlattı'
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, Türk milletinin sabrıyla daha fazla imtihan edilmemesi gerektiğini söyledi.

Diyarbakır Lice'de terörist heykelinin dikilmesiyle ilgili parti binasında açıklama yapan Yıldız, bölücü terör örgütü mensuplarının Diyarbakır Lice’de heykelinin dikilmesi gafletinde olanların, mutlaka Milliyetçi Hareket iktidarında hesabının sorulacağını ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün tehlikeye atıldığını iddia eden Yıldız, şunları söyledi:

"Bölücü örgütün ilk silahlı saldırısını gerçekleştiren teröristlerden Mahsum Korkmaz isimli caninin Diyarbakır Lice’de inşa edilen PKK şehitliğinin girişine heykeli dikilmiştir. Bu alçak girişim ve meydan okuma aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatmakla kalmamış; Türkiye’nin milli, manevi ve tarihi haklarına çok açık, çok net, çok kirli bir saldırı haline dönüşmüştür. Artık PKK’lılara sözde şehitliklerin kurulduğu, katillerin heykelinin dikildiği, ihanete methiyeler düzüldüğü, çözülme ve bölünme refakatçilerinin onay ve teşvik gördüğü bir Türkiye resmi karşımızdadır. Böylesi bir yenilgi ve rezilliği vicdan sahibi; insaflı, inançlı, iddialı ve ilkeli hayat süren hiçbir vatandaşımız kabullenmeyecektir."

Diyarbakır’da 8 Haziran günü 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı’ndaki önce şanlı Türk Bayrağı’na el uzatıldığını anımsatan Yıldız, “Bin yıllık kardeşliğimize ihanet ediyorlar. Türkiye’yi parçalamak isteyen bölücü ve yıkıcı lobinin demokrasi maskesi takarak meşrutiyet araması, zafer turu atması kısa ve orta vadede felaketlerin kilidini açacaktır. Türk milletine yapılan hainliği, yine Türk milleti en iyi şekilde cevabı verecektir. Dünyanın hiçbir onurlu, milli ve medeni ülkesinde; teröristlerin hükümet müsamahasıyla kutsandığı, öne çıkarıldığı, anıtlarla taltif edildiği ikinci bir ülke yoktur. Bu ihanetin bedeli mutlaka ve mutlaka aziz Türk milleti tarafından sorulacaktır" ifadelerini kullandı.

Arif Yıldız, heykelin derhal derdest edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız