SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitliği Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2017-08-30 22:03:58
Şehitliği Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

  • Çalık, Şehir Mezarlığındaki şehitliği ziyaret ederek dua etti ve şehit yakınlarıyla görüştü.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bu ülkenin selameti için bayrağımız ve vatanımız için hepimiz canımızı feda etmeye hazırız." dedi.

Mezarlık çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Öznur Çalık, terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Çalık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İster FETÖ, ister PKK, ister PYD olsun bütün terör örgütleriyle mücadelemiz devam edecek. Bu ülkenin selameti için bayrağımız ve vatanımız için hepimiz canımızı feda etmeye hazırız. Şehit annelerimiz ve babalarımızla gurur duyuyoruz. Bu emanetlere sahip çıkmak boynumuzun borcu. Cumhurbaşkanımızın hepimize talimatı, 'kendi anne, babanızdan önce şehidimizin anne ve babasının başımızın üzerinde yeri var'. Gazilerimizin başımızın üstünde yeri var."

Öznur Çalık, daha sonra beraberindeİl Başkanı Hakan Kahtalı ve İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ile 2005 yılında Erzurum'dan Iğdır'a göreve giderken trafik kazasında şehit olan Uzman Çavuş İhsan Alpay'ın, Yakınca Mahallesi'ndeki yakınlarını ziyaret ederek bir süre görüştü.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız