SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitlik Yolu Asfaltlandı

0
Güncellendi - 2016-08-23 12:07:06
Şehitlik Yolu Asfaltlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2001 yılında Akçadağ yakınlarında düşen askeri uçakta şehit olanlar için yaptırılan anıtın yolu ile Bayramuşağı mahallesinde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

“Casa Şehitlik Yolu asfaltlandı

2001 yılında Diyarbakır’dan kalkan casa tipi nakliye uçağı Malatya’da Güzyurdu ve Yağmurlu mahalleri arasında bir kayısı bahçesine düşmüş ve 34 askerimiz şehit olmuştu. Türkiye’yi yasa boğan kazanın ardından, uçağın düştüğü yere şehitler anıtı yapılmıştı. Her yıl Mayıs ayının 17. gününde şehitlik önünde anma törenleri yapılırken, Büyükşehir Belediyesi şehitliğe giden yolu sıcak asfalt ile kapladı. 2.7 kilometre uzunluğundaki şehitlik yolu aynı zamanda Güzyurdu ve Yağmurlu Mahallelerinin ulaşımını da sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Akçadağ’ın batısında yüksek kesimde bulunan Bayramuşağı Mahallesinin yollarını da sathi kaplama asfalt ile kapladı. 4.5 kilometre uzunluğundaki yolda ilk olarak altyapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, mahalle içleri de dahil olmak üzere her yeri asfaltladı. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ahmet (7 yıl önce)
    buyol yapılalı 5 ayoldu neden şimdi habere düşdü ve alt yapı felanda yapılmadı
    0
    0
    Yanıtla