SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitlikte Tören

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:14:20
Şehitlikte Tören
A- A+ PAYLAŞ
 
Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Şehitlik Anıtı'nda tören düzenlendi. 
 
Anma programına Malatya Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan'ın yanı sıra emniyet mensupları ve şehir aileleri katıldı. Törende ilk olarak Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan ile Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Sıddık Selçuk anıta çelenk sunumunda bulundu. Çelenk sunumunun ardından şehitler için 3 el saygı atışı yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, şehit anıt defterini imzaladı. Aygün, anıt şeref defterini imzalamasının ardından yaptığı konuşmada, "Herkes iyi bilmelidir ki, aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Türk polisi tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın güven ve huzuru için gözünü kırpmadan canını feda eden karmana şehitlerimiz; Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yılında sizleri rahmet ve şükranla anıyoruz. Hatıralarınızı sonsuza kadar yaşatacağız. Ruhunuz şad olsun" dedi. 
 
Aygün'ün konuşmasının ardından Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra Polis Şehitliği ziyaret edildi. Şehitlik ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız