SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehitoğlu Çekildi

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek AKP’den Elazığ milletvekili aday adayı olduğunu duyuran Malatya Belediye Meclisi Başkan Vekili Op. Dr. Mehmet Şehitoğlu, aday adaylığından çekildiğini açıkladı.

Şehitoğlu, AKPil başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yerel yönetici olması nedeniyle yerel yönetimlerde boşluk oluşmaması için milletvekili aday adayı olmasının Parti MKYK’sı tarafından tasvip edilmediğini, parti yönetiminin bu kararı nedeniyle milletvekili aday adaylığından çekildiğini söyledi.

Şehitoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

“29.01.2011’de Elazığ Ak Parti’den milletvekili aday adayı olduğumu siz değerli hemşerilerime bir basın açıklaması ile duyurmuştum. Memleketime bir nebzede olsa hizmet yoluyla gönül ve vefa borcumu ödemek için bu göreve talip olmuştum. Gelinen süreçte şimdiye kadar görev istenmez verilir düsturu gereği bir yönüyle görevim hem partim hem de halkımız tarafından tevdi edilmesi gerekiyordu. Bizim siyasetimizin temeli insana hizmettir. Atışı altında bulunduğum Ak Parti’nin yerel yöneticisiyim. Bu görevimi milletvekili olarak Elazığ ve Elazığ’da yaşayan tüm insanlara yapmak düşüncesindeydim. Bu hususta gerekli çalışmaları ve hazırlıkları yapmış. Projelerimin bir kısmını siz değerli kamuoyu ile paylaşmıştım. Bu hususta çok önemli takdir edici bizi cesaretlendirici iyi niyet dilekleri aldım. Fakat son olarak çatısı altında bulunmaktan onur duyduğum Ak Parti MKYK’sı tarafından alınan genel karar doğrultusunda yerel yönetici olmam nedeniyle yerel yönetimlerde boşluk oluşmaması için beş yıllık süre için halktan seçilme izni aldığımızdan dolayı milletvekili aday adayı olmamız tasvip edilmedi. Bende alınan bu karara uyarak milletvekili aday adaylığımı geri çektim. Teşkilatçılık ruhuna artı disiplinine önem veren biri olarak bu kararımdan imtina ediyorum. Bundan sonraki süreçte insana ve memleketime hizmet adına verilecek tüm görevleri layıkıyla yerine getireceğime, şu anda yüklenmiş olduğum yerel yöneticilik görevimde kalacağıma sizlerle paylaşmak istedim. Son anda gelişen bu durumu hemşerilerimin bilgisine ve engin hoşgörüsüne arz ediyorum. Bundan sonraki süreçte aday adaylığı ve adaylığı devam edecek olan değerli yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Parti teşkilatımıza başarılar diliyorum. Umuyorum ki Elazığ’da partimiz beş milletvekili çıkarır ve hemşerilerimize hizmeti daha rahat vöe en kısa sürede sunmuş olurlar. Tüm hemşerilerime daha fazla oy vererek Ak Partimizi desteklemelerini diliyor, herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız