SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehrin Çehresi Değişiyor"

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Sıtmapınarı'nda inceleme yaptı, esnaflarla görüştü.

Belediyenin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

Malatya Belediyesi’nin daha yaşanılabilir bir Malatya için aralıksız sürdürdüğü çalışmalar, vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Sıtmapınarı ve İnönü Caddesi’nde incelemelerde bulunup, esnaflarla görüştü.

Yapılan esnaf gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Selim Pilten, Alican Bozkurt ile bazı daire müdürleri katıldı.

Alt yapısı ve üst yapısı bitmiş caddelerdeki eksiklikleri görmek, esnafların çalışmalar sırasında gösterdikleri duyarlılığa teşekkür etmek için esnafları ziyaret ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Caddesi ile Atatürk Caddesinde çalışmaların büyük bir bölümünün bittiğini, eksik kalan işlerin de tamamlanması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Başkan Çakır, “Çalışma yaptığımız yerlerde ulaşımda zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Çalışmaları yaptığımız her yerde esnaflarımız duyarlılık göstererek, bizlere destek verdiler. Yapılan çalışmalardan memnun olmaları bizleri ayrıca mutlu etti. Biz bu çalışmaları yaparken sıradan düzenleme çalışması olarak bakmadık. Alt yapıya önem verdik. Yağmur suyu drenaj kanalları, su abone bağlantıları, parsel bacaları, Tedaş ve Telekom hatlarının yenilenmesi gibi alt yapı çalışmalarını tamamladık. Cadde ve sokaklarımız, alt yapı sorunu bitirilmiş, yeşillendirme ve aydınlatmaları yapılmış modern bir görünüme kavuşuyor. Yapılan çalışmalarla Malatya’nın çehresi değişiyor” dedi.

Cadde esnafları da yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Malatya’da çok güzel çalışmalar olduğunu, yaz, kış, gündüz, gece demeden, insan odaklı canı gönülden hizmetler yapıldığını, ifade eden vatandaşlardan bazılar şunları söylediler :

Kamil Güley: Malatya’nın genelinde güzel çalışmalar var. Yaz kış demeden hummalı bir çalışma var. İnönü Caddesi de yapılan çalışmalarla çok güzel oldu. Emeği geçenlere ve Belediye yönetimine teşekkür ediyorum. Daha güzel hizmetlerin yapılacağına da inanıyorum.

Yeliz Yıldırım: Caddemiz Paris gibi oldu. Yapılan aydınlatmalar ayrı bir güzellik kattı.

İsmail Özelçi: Bu cadde de 15 yıldır esnafım. Malatya’ya gelen yabancılar güzelliklerden dolayı bizlere teşekkür ediyorlar. Biz bu teşekkürleri Belediye Başkanımıza sunuyoruz.

İdris Utni: Belediyenin çalışmalarını takdir etmemek nankörlük olur. Birçok Avrupa ülkesinde bile böylesine kapsamlı bir çalışma yok. Malatya’ya yakışır bir çalışma oldu. Emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere herkese minnettarız. Çalışmaların devamını bekliyoruz.

Muammer Badıllı: Caddemizde gerçekten bir canlanma oldu. Büyük şehirlere gider oradaki hizmetleri görür bizim oraya da yapılır mı diye umut ederdik. Şimdi bu çalışmaları Malatya’mız da ilk olarak yapan Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a sonsuz teşekkür ederiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız