SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehrin Her Noktasında Çoğaltacağız"

0
Güncellendi - 2016-10-20 01:52:18
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  Yaşam Merkezi arkasında yapımı tamamlanan Yaşam Parkı ve Kaykay Pistinde incelemelerde bulundu.

Yaşam Parkı hizmete hazır

Yaşam Merkezi'nin Malatya için önemli bir alan olduğunu belirten Başkan Çakır, “Büyükşehir Belediyesi olarak Yaşam Merkezi arkasındaki alanı Yaşam Parkı olarak düzenledik. Peyzaj çalışmaları, çimlendirme, çiçeklendirme, bisiklet ve yürüyüş yollarının bulunduğu 15 dönümlük çok güzel bir park meydana gelmiş oldu” şeklinde konuştu.

Standartlara uygun kaykay pisti yapıldı

Malatya’da standartlara uygun bir şekilde kaykay pisti yaptıklarını da dile getiren Başkan Çakır, “Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızdan gelen yoğun istek ve talep üzerine Yaşam Parkı alanı içerisinde 1000 m2’lik bir alana sahip kaykay pisti oluşturuldu. Daha önce yapmış olduğumuz çalışmalar içerisinde olmayan ve çocuklarımızın eksikliğini duyduğu kaykay pistini standartlara uygun bir şekilde hazırlayarak hizmete sunduk. Gençlerimizin ve çocuklarımızın bu talebi doğrultusunda Malatya’daki bir eksikliği daha gidermiş olduk.

Yaşam Merkezimiz,  bulunduğu alan itibariyle uluslararası müsabakaların yapıldığı tenis kortları, bay bayan yüzme havuzları, hamamları ve diğer sosyal donatıları ile gerçek bir yaşam merkezi haline dönüşmüş durumda.

Böylesine güzel parkları arkadaşlarımızın gayreti ile şehrin her noktasına yaymayı amaçlıyoruz. Yaşam Parkının ve Kaykay Pistinin yapılmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Böyle güzel parkları arkadaşlarımızın gayreti ile şehrin her noktasında çoğaltacağız. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."dedi.

Yaşam Merkezinde uluslararası müsabakaların yapıldığı tenis kortları, bay bayan yüzme havuzları, hamam, fitnes aletleriyle çevre düzenlemesi ile birlikte tam bir yaşam merkezi haline dönüşmüş oldu.

Bülten

park1

park2

park3

park4

park6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Kemal Buğra Özbay (3 yıl önce)
    Ellerinize sağlık 2020 hala kullanıyoruz ama tek park yetmiyor çabuk yıpranıyor bir kaçtane daha lazım onun dışında mükemmel
    0
    0
    Yanıtla
  • esnaf (7 yıl önce)
    Hep laf gittik yuzme havuzuna yok yer yok onceden uye olacaksin falan filan birde kucuk havuzlar fahri kayahannda oturan geliri yuksek kisiler icin yapilmis aarkadaki kortlar da oyle kafaniza gore gidemiyorsunuz hani halk icindi hep reklam iki yil acilsin diye bekledik paramizla rezil oluyoruz sandikta gorusmek uzere sayin baskan size bu gosterisli projeleriniz icin oy vermeye sabirsizlaniyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    çok güzel örnek alınacak kullanışlı bir park.her defasında tekrar ediyorum büyükşehir ve merkez ilcelerimizin 300-400 dekar alanlar üzerine inşa edilmiş parklara ihtiyacımız var...mevcut parklarımız yogunluğu kaldıramadığı için çok cabuk tahrip olabiliyor...doğu batı-güney kuzey yönlü 4 büyük parka ihtiyac vardır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (7 yıl önce)
    Şehrin dibinde bi Konak mahallesi var sayın yetkililer. Su mahallesi Yenibahçe sokağının ileri kısımları yol vasfını kaybetmiş durumda. Asfalt istiyoruz artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dert adamı (7 yıl önce)
    Böyle yerler nedense hep zenginlerin oturduğu yerlere yapılıyor.Para var adamlarda yaşam düzeyleri üst seviyede zaten.bence fakir semtlere yapılmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • hanzala (7 yıl önce)
    tüm yatırımlar yeşilyurta yapılıyor nehikmetse battalgazi belediyesi belediye binasından başka elle tutulur hiç bir icraatı yok maalesef boş alan çok yeşil alan yok sabır cekip bekliyoruz.éeeee seçimler yaklaşıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzu çınarı gör
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (7 yıl önce)
    Tebrik ediyoruz ve devamını diliyoruz.Nikah sarayi arka taraf arsasina da böyle bir park bekliyoruz.Kocaman alan bol agaclı yesil bir park ne güzel olur.. ve tabi Malatyanin diger bölgelerine de yakışır. Yaşasın yeşil alanlar,yaşasın ağaclar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Merkezdeki sıkışıklık düzelmedikçe şehir düzelmez. Merkezin tamamında kentsel dönüşüm şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim çelik (7 yıl önce)
    adı güzel kendi güzel ,vatanım , özlemim, büyük sevdam ve rüyalarımın şehri güzel Malatya m sana olan özlemimin biteceği günü dört gözle bekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hatırlatmak isterim bende gurbette bir Malatyali olarak malesef ki eski memleketimizden eser kalmamış mert insanlar bitmiş hepsini kastetmedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (7 yıl önce)
    Bir gün mutlaka sana döneceğim.malatyam.
    0
    0
    Yanıtla