SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehrin Merkezinde ve Gece

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:32:21
Şehrin Merkezinde ve Gece
A- A+ PAYLAŞ

Parktaki bankta oturan bir gencin yanına gelerek, kolundaki saati ve mp2 müzik çaları zorla aldığı ve park halindeki motosikleti de götürmeye çalıştıkları iddia edilen 2 kişi Yunus ekiplerince yakalandılar.

Olay, Yeni Cami önndeki Soykan Parkı’nda gece yarısından sonra meydana geldi. Parkta bir bankın üzerinde oturan B.Z. adlı gencin yanına gelen şüpheliler B.K. ve İ.B. adlı şahıslar, gencin kolunda gördükleri saati ve mp3 müzik çaları  sözlü tehdit ifadeleri ile aldıkları ileri sürüldü. 

Mağdur gencin bölgede geçmekte olan Yunus ekiplerine durumu anlatması üzerine, o esnada parkta park halindeki bir motosikleti götürmeye çalışan her iki şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Yunus ekiplerinin yakaladığı her iki şüphelinin üzerinde de kol saati ile mp3 müzik çalar çıktı.

Polislere karşı taşkınlık yapan ve alkollü oldukları iddia edilen her iki genin, bindirildikleri ekip aracında kafalarını sürekli cama vurdukları görüldü.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız