SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehrin Tam Ortasında

0
Güncellendi - 2016-03-31 02:24:21
Şehrin Tam Ortasında
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde yaşanan bir görüntü, çevreye olan duyarlılığı ve çevre konusunda sorumlu kurumları tartışmaya açtı.

Halep Caddesi üzerinde bir binanın çatısında sabah saatlerinde yükselen siyah duman, görenleri hayrette bıraktı.

Şehir merkezinde işyerlerinin büyük bir kısmı doğalgaza dönüşüm yaparken,  halen bazı işyerlerinde soba yakılmasına müsaade edildiği görüldü.

Halep Caddesi Yeni Camii yakınlarında bir binada muhtemelen lastik ve benzeri bir madde yakılmasıyla bacadan çıkan siyah dumanları görenler, şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Bazı vatandaşlar, “Doğalgazdan sonra bacalardan çıkan siyah dumanları unutmuştuk. Bu görüntülerle sanki 'kara' nostalji yaşatıyorlar. Ancak hava kirliliğine neden oluyorlar.”dediler.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

t

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hasan (7 yıl önce)
    Soba yakmak yasak mı Türkiye'de? Malatyahaber önce içerik yazma konusunda kendini gelistirsen iyi edersin. Üçüncü paragrafın mantıksız olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (7 yıl önce)
    sanırım lastik yakmışlar yeni camii civarında :)
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Komediler Şehri Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (7 yıl önce)
    Birde TOKİ deki 551 konutlara bakın karagöz mevkisindeki şehrin en tepe yeri ama yeni yapı olmasına rağmen evlerde doğalgaz yerine kömür kullanılıyor. TOKİ HANGİ AKLA 1+1 LERDE kÖMÜRLÜ EV YAPMIŞ. YANAN YAKIT DUMANI TÜM EVLERİBN ÜZERİNDE VE KOKUSU REZALET.
    0
    0
    Yanıtla
  • yasemin (7 yıl önce)Cemal isimli kullanıcı yorumuna
    Malum 1+1 ler bedava dagitildi.komurde bedava.bu insanlar neyin kiymetini bilebilir ki
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (8 yıl önce)
    Tam da Valiliğin karşısı!
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (8 yıl önce)
    Bu tür çevre ile ilgili haberleri yayınlamanızı güzel karşıladığımı belirtir; şehir merkezinde en işlek yerlerde belediyenin yayaların geçmesi için yapmış olduğu ve de araçların park etmemesi için de demir korkulukları yerleştirilmiş olmasına karşın; o bölgelerdeki bazı esnafın kaldırım ve yollara masa, sandalye, araç yerleştirerek kamu malını kendi malıymış gibi kullanmalarını da haber yapsanız bu tür olumsuzluklar azalacaktır. Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla