SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehr'ül Emin Çabası İçindeyiz"

0
Güncellendi - 2018-01-18 01:11:50
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Malatya Baro Başkanı Han, “Başkanımızın belediyecilik anlayışını çok önemsiyor ve beğeniyorum” dedi.

Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette konuşan Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han, Başkan Gürkan’ın belediyecilik anlayışını beğendiğini ifade ederek, “Bugün sayın Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan beyi ziyaret ettik. Kendileri Malatya’ya yaraşır, yakışır bir Belediye Hizmet Binası inşa etmişler. Hakikaten gurur duydum. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ekibine teşekkür ediyorum. Malatya’mıza bu tür hizmet binalarının hizmet kalitesini arttıracağını, hizmet kalitesi artan Malatya’nın daha yaşanabilir bir kent olacağı noktasında tereddütlerimiz yok. Sayın başkanımızın belediyecilik anlayışını da çok önemsiyor ve beğeniyorum. Herkesimle çok yakından temas kurabilen, herkesin derdiyle dertlenen bir başkan. Bundan sonraki çalışmalarında başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nezaket göstermişler. Binamıza hayırlı olsun temennisinde bulunmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirmişler. Ben de bu jestlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim belediyecilik anlayışımızda ‘Gökyüzü’ esas alıyoruz. Yani şemsiyemiz gökyüzüdür. Herkesi kucaklayan bir anlayış içerisinde yani Şehr’ül Emin olmanın gayret ve çabası içerisindeyiz. Bu anlamda da sivil toplum örgütlerimiz olsun, meslek kuruluşlarımız olsun, sendikalarımız olsun, kanaat ve yerel önderlerimiz olsun katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Bu bizim olmazsa olmazımızdır. Baro Başkanımızda zaman zaman görüş ve önerileri ile bizim yol haritamızın oluşmasında ve yön pusulamızın belirlenmesinde hep katkı sağlamıştır. Ben kendilerini burada görmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtiyor, bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız