SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şeker Fabrikası'na Teşekkür Ziyareti

0
Güncellendi - 2020-01-18 01:13:51
Şeker Fabrikası'na Teşekkür Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, beraberindeki heyet ile birlikte Malatya Şeker Fabrikasını ziyaret ederek, fabrika yöneticileriyle pancar ve şeker üretimi hakkında fikir alıverişinde bulundu.

Evren’in Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun’u ziyaretine, Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata ve İş Adamı Necdet Narin de katıldı. Evren yaptığı konuşmada, 2019-2020 yılı pancar alım döneminde 403 bin ton pancar işlenip, 53 bin ton şeker üretimi ile son 20 yılın rekorunun kırılmasına sevindiklerini ifade ederek, Malatya ekonomisine bir çok katkı sağlayacağına inandığını vurguladı.

Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun ile Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat’a fabrika çalışanlarına ve üretim yapan çiftçilere teşekkür eden Evren, şeker fabrikasının üretimine devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

Ali Evren, Kanuni Sultan Süleyman’ın, Altun’ ve Murat’a, “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi" sözünü içeren tablosu takdim ederek başarılarının devamı temennisinde bulundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız