SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şeker Gibi Antrenman

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:32
Şeker Gibi Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şeker İlkokulu öğrencileri, Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara Keçiörengücü maçı öncesi moral verdi. 

Şeker İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret etti. Menemen Belediyespor maçında alınan mağlubiyet sonrası morali bozulan futbolculara moral veren öğrenciler, TFF antrenman sahasını karnaval yerine döndürdüler.

Futbolcu ağabeyleriyle bol bol fotoğraf çektiren öğrenciler, küçük bir antrenman yaptı. Sıraya geçerek, kaleye gol vuruşu yapan minikler, hem kendileri keyifli vakit geçirdiler hem de futbolcuları keyiflendirdiler.

Şeker İlkokulu Müdür Yardımcısı Tamer Ünlü, çocukların gelişimleri adına güzel bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Şeker ilkokulu olarak sporun çocuklara kattığı faydaları çok iyi biliyoruz. Beden eğitimi ve futbol antrenörü olarak, çocuklarımızın spordan nasıl faydalanacağı çok önemlidir. Çünkü teknoloji çağındayız. Çocuklarımız sporun nasıl yapıldığını ancak televizyonda ve internette görüyorlar. Çocuklarımız spordan nasıl faydalanacağını gezerek ve görerek öğrendiler. Ağabeylerini izleyerek, buna yakın şahit oldular. Bu tür organizasyonlara devam edeceğiz. Okulumuz adına önce hocamız Mustafa Uğur’a, sonra da Yeni Malatya Kulübü'ne teşekkür ediyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur ise, ziyaretten dolayı Şeker ilkokulu öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Uğur, sporun insana güzellik kattığını belirterek, "Bu ziyaret bizi çok memnun etti. Sporun gençlik üzerindeki faydalarına hocamız değindi. Hatta ben her zaman şunu savunurum; spor yapan her insan sporcu olmaz. Ama çok iyi bir insan olur. İnşallah bu yavrularımız da çok değerli birer sporcu ve insan olur. Spor insana güzellik katar. Hocalarıma bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız