SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şeker Stadı Işıklandırılıyor..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın en eski amatör futbol sahalarından birisi olan toprak zeminli Şeker Stadı'nın ışıklandırılması için çalışmalara başlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz ile Malatya Amatör Futbol Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Fahrettin Eserdi, çalışmaları yerinde incelediler.

Malatya Amatör Futbol Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Fahrettin Eserdi, "Malatya'da amatör futbolun geliştirilmesi konusunda önemli bir adım atılıyor. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Staddaki ışıklandırma çalışmalarının bir bölümü bitirildi" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz ise Şeker Stadı'nın ışıklandırılmasının önemli bir gelişme olduğunu, ancak mevcut yerin çimlendirilmesi ya da suni çimle kapatılması konusunda yerin özelleştirme aşamasında olmasından dolayı bir çalışma yapamadıklarını söyledi.

Bayansalduz, Yeşiltepe Stadı'nın önümüzdeki yıl suni çimle kapatılması için gerekli olan kararların alındığını belirterek, Battalgazi ilçesinde ise çim saha yapımının önümüzdeki hafta başlayacağını kaydetti.

Bayansalduz, İnönü Üniversitesi'nin karşısında ihale edilen çim sahanın ise 60 gün içinde teslim edileceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız