SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şeker'de Voleybol Turnuvası

0
Güncellendi - 2019-05-07 03:25:06
Şeker'de Voleybol Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şeker Fabrikası Müdürlüğü ile Şeker-İş Malatya Şubesi tarafından düzenlenen kısımlar arası ikinci voleybol turnuvası sona erdi. Şeker tadında geçen finalde Rafineri Kısmı şampiyon oldu.

Şeker Fabrikası'nda 6 takımın katılımıyla bir ay önce başlayan kısımlar arası ikinci voleybol turnuvası tamamlandı. Turnuvanın finalinde Rafineri Kısmı ile Ölçü Kontrol-Malzeme Ambarı-Ziraat Atölyesi-Mekanik Atölye karşı karşıya geldi. Müsabakayı 28-30, 25-13 ve 25-19'luk setlerle 2-1 kazanan Rafineri Kısmı, voleybol turnuvasının şampiyonu oldu.

Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun'un komite başkanlığında Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, Şeker-İş Sendikası Baş Temsilcisi Atilla Aslan ile eski sporcu ve hakem Bereket Kanatlı'nın organize ettiği müsabakalar oldukça çekişmeli ve centilmence geçti. Turnuvanın finalini Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun, İdari Sekreter Cemal Dalhançer, Mali Sekreter Adnan Aybar'da izledi.

FİNALİ İL TEMSİLCİSİ YÖNETTİ

Malatya Şeker Fabrikası'nda bu yıl ikincisi gerçekleştirilen kısımlar arası voleybol turnuvası bir ilke da sahne oldu.

Voleybol İl Temsilci Baki Alpaslan, Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Başkanı Furkan Salduz ile voleybol hakemleri de final müsabakasına katıldı.

Rafineri Kısmı ile Ölçü Kontrol-Malzeme Ambarı-Ziraat Atölyesi-Mekanik Atölye arasında oynanan final müsabakasında Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan başhakem, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu yönetim kurulu yedek üyeleri Özgür Öz ise yardımcı hakem olarak görev yaptı.

KIYASIYA BİR MÜCADELEYE SAHNE OLDU

Rafineri Kısmı ile Ölçü Kontrol-Malzeme Ambarı-Ziraat Atölyesi-Mekanik Atölye arasında oynanan final müsabakasının ilk seti büyük bir heyecana sahne oldu.

Ölçü Kontrol-Malzeme Ambarı-Ziraat Atölyesi-Mekanik Atölye, baştan sona çekişmeli geçen ilk seti 30-28 kazanarak, finalde 1-0 öne geçen taraf oldu.

İkinci sette oyuna üstünlüğünü koyan Rafineri Kısmı, ikinci seti 25-13 üstün tamamladı ve müsabakada durumu 1-1'e getirmeyi başardı.

Üçüncü sette de hız kesmeyen Rafineri Kısmı, seti 25-19 üstün tamamladı ve müsabakayı 2-1 kazanarak, şampiyonluğunu ilan etti.

Ölçü Kontrol-Malzeme Ambarı-Ziraat Atölyesi-Mekanik Atölye'nin ikinci olduğu turnuvada, İşletme Mühendisleri-Laboratuar takımı üçüncü, Makinistlik Elektrik Atölyesi-Tribün Dairesi ise dördüncü oldu.

Turnuvanın en centilmen takımı Ziraat Bölümü-Muhasebe-Güvenlik takımı seçildi. Turnuvada en centilmen sporcular İşletme Mühendisleri takımından Ahmet Kaplan ile Kemal Aslan oldu. Turnuvanın en iyi sporcusu Ramazan Murat seçilirken, en iyi smaçör ise Salih Kaya oldu.

Ham Fabrika Kazan Dairesi Meydan Amirliği Arıtma Tesisleri ise Şeker-İş Şube Başkanlığı ödülüne layık görüldü.

Turnuvada şampiyon olan Rafineri Kısmı'nın kupasını Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun takdim etti. Voleybol İl Temsilci Baki Alpaslan ile Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Başkanı Furkan Salduz'da turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını verdi.

"BU SENE YÜKÜMÜZ AĞIR, YOLUMUZ UZUN"

Voleybol İl Temsilci Baki Alpaslan, turnuva sonrasında Avrupa Kupası orijinal maç topunu Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun'a takdim etti.

Alpaslan, Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun'a fabrikada voleybol müsabakalarını organize etmelerinden dolayı teşekkür ederek, "Voleybola emek veriyorsunuz. Hem oynayanlara hem de sizlere çok teşekkür ediyoruz. Maçları artık Avrupa Kupası orijinal maç topuyla yapmanızı arzu ediyoruz" dedi.

Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun ise Voleybol İl Temsilci Baki Alpaslan ile Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Başkanı Furkan Salduz'a teşekkür etti.

Altun, 2019 yılı kampanyasından önce personellerin moral ve motivasyonunu en üst dereceye çıkartmak için voleybol turnuvası düzenlediklerini ifade ederek, "Voleybol turnuvamız bu sene, Voleybol İl Temsilciliğimizin katkılarıyla daha güzel oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda Voleybol İl Temsilciliğimizin destekleriyle daha güzel turnuvalar yapacağımıza inanıyorum. 2019 yılı kampanyasına girmeden önce bütün çalışanlarımıza sağlık sıhhat diliyorum. Bu sene yükümüz ağır ve yolumuz uzun. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız