SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şekerleme Kutusunda Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:54:04
Şekerleme Kutusunda Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’da polisin yaptığı çalışmada şekerleme ve oyuncak kutularının içine özenle yerleştirilmiş kutulardan 60 bin paket kaçak sigara çıktı. Kaçak sigaranın profesyonelce paketlenmesi polisleri bile şaşırttı. 

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından kaçak sigara üzerine çalışma yapıldı. KOM ekiplerinin istihbarat çalışması sonucu Diyarbakır-Elazığ karayolundan Malatya’ya giden plakası belirlenen kamyonet kent girişinde durduruldu. Aracı arayan polis kırtasiye, şekerleme ve oyuncak yüklü kamyonette ilk başta şüpheli bir durum göremeyince detaylı aramaya yaptı. Özenle jelatinlenmiş üzerileri şekerleme dolu kutuların bazılarını açan polis, kaçak sigarayı buldu. Bunun üzerine araç sürücüsü H.G. (24) gözaltına alınırken, kamyonet de Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi. Kamyonette bulunan paketleri tek tek açan polis 60 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Şüphelinin ilk ifadesinde bakkallara kırtasiye, oyuncak ve şekerleme sattığını belirttiği ancak kaçak sigaraların bulunması üzerine suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız