SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seki İle Akrabalığım Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:51:45
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, "KOSGEB Malatya Hizmet Merkez Müdürü Murat Seki ile herhangi bir akrabalığım olmamakla birlikte, Malatya’ya hizmetlerini takdirle takip ettiğim bu insanı, millete hizmet yolunda mesai harcayan tüm devlet görevlilerini olduğu gibi kardeşim olarak görüyorum” dedi. 

Milletvekili Mücahit Fındıklı, yaptığı yazılı açıklamada, “Hafta başında, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç tarafından AK Parti yöneticilerini ve milletvekillerini hedef alan “akraba torpili” iddiaları ortaya atılmış ve bazı basın organları bu iddialara geniş bir şekilde yer vermiştir.

Söz konusu haberlerde yer alan iddialardan biri de “Mücahit Fındıklı'nın akrabası Murat Seki KOSGEB Malatya Hizmet Merkez Müdürü yapıldı" şeklindedir.

KOSGEB Merkezi Müdürü Murat Seki, Ankara’da doğmuş ve büyümüş biridir. Kendisiyle herhangi bir akrabalığım bulunmamaktadır.

Murat Seki, KOSGEB Müdürlüğü görevine tepeden atanmamıştır. Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliğinden mezun olup Uzman Yardımcılığını kazandıktan sonra ilk görev yeri olan Malatya’ya gelmiştir.

1999 yılında Malatya KOSGEB Merkezinde Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamış, 2008 yılında Müdür vekili, 2009 yılında da Müdür olmuştur.

Murat Seki KOBİ’lere yönelik hizmetleri ve çalışkanlığıyla sadece Malatya’da değil, Sanayi Bakanlığımızca da övgüye mazhar olan biridir.

Herhangi bir akrabalığım olmamakla birlikte, Malatya’ya hizmetlerini takdirle takip ettiğim bu insanı, millete hizmet yolunda mesai harcayan tüm devlet görevlilerini olduğu gibi kardeşim olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız