SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sektördeki Sorunlar Görüşülecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:02:26
Sektördeki Sorunlar Görüşülecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da TKDK ve MTSO tarafından Süt Sektörü Çalıştayı düzenleneceği bildirildi. 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yapılan yazılı açıklamada, “TKDK, Malatya İl Koordinatörlüğü ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) iş birliği ile Malatya Süt Sektörü Çalıştayı düzenlenecektir. Süt sektörünün tüm aktörlerinin katılması planlanan çalıştay, 25 Aralık 2012 Salı günü saat 10.00’da Malatya Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Çalıştayda Malatya’da süt üreticilerinin durumu, üretimde yaşanan sıkıntılar, bu konuda uygulanabilecek öneriler, işleme tesislerinin beklentileri, süt ve süt ürünlerinin üretimi ve işlemesi konusunda hibe desteği ve teşvik sağlayan kuruluşlar ve çalışmaları tartışılacaktır. Süt üreticileri, üretici birlikleri, Malatya Veterinerler Derneği, İnönü Üniversitesi, Fırat Kalkınma Ajansı ve TKDK gibi sektörde gelişmeleri destekleyecek kurumların katılacağı toplantıya, süt üretimi ve işlemesi konusunda faaliyet gösteren ya da bu sektörde yatırım yapmayı düşünen tüm ilgililerin katılımını bekliyoruz” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız