SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Sel Yaraları Sarılıyor!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Kasım dönemi toplantılarını sürdürüyor.

İl Özel İdare Sekreterliği Salonu'nda düzenlenen İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının Cuma günkü oturumu da, Bekir Çelik'in başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, Doğanşehir İlçesi Kurucuova, Erkenek ve Sürgü Beldelerinde geçen Cumartesi günü meydana gelen sel nedeniyle yaşanan zararlar ele alındı. Dün ilçeye giderek inceleme yaptıklarını söyleyen İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, "İl Özel İdare Genel Sekreterli Ali Kazgan ve bazı meclis üyeleriyle birlikte dün sel felaketi olan bölgelerde inceleme yaptık. İl Özel İdare Genel Sekreterliği ve Karayolları'na ait iş makinaları hasar gören bölgelerde çalışma yapıyorlardı. Köprü menfez malzemelerinin de gelip, hasar gören yol ve menfezlerin bugünlerde yapılacağı bize söylendi. Kısacası, sel bölgesinde yaralar sarılıyor" dedi.

Bu arada, meclis toplantısında Milliyetçi Hareket Partili üye Ruhi Polat, 1 Ocak 2007'den itibaren uygulanmasına geçilecek olan aile hekimliği konusunda Malatya'da ne gibi çalışmalar yapıldığı, altyapısının hazırlanıp hazırlanmadığına ilişkin soru yöneltti. İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, önümüzdeki hafta yapılacak olan toplantıda sağlık Müdürü'nün toplantıya katılıp, bu konuda bilgi verilmesini sağlayacağını dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partili üye Asım Saygılı ise kayısının dondan zarar görmesi nedeniyle yapılan tesbitlerde kaygılar olduğunu dile getirip, bu konuda bilgi verilmesini istedi. Bekir Çelik, Tarım İl Müdürü'nün bu konuda il genel meclisi üyelerini aydıntmasını isteyeceklerini bildirdi.

Bu arada, İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, 11 Kasım Cumartesi günü Ankara'da yapılacak AKP'nin kongresine gidecek AKP'li meclis üyelerinin, yarın saat 13.00'te Ankara'da oynanacak olan Gençlerbirliği Oftaş - Malatyaspor karşılaşmasına gitmelerini de istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız