SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Selahattin Alpay Ses Yarışması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müzisyen Eğitimciler Sanat Derneği (MESD)'nin Türk halk Müziği Sanatçısı Selahattin Alpay adına düzenlenen Türk Halk Müziği Ses Yarışması'nın finali yapıldı.

Selahattin Alpay Türk Halk Müziği Ses Yarışması'nın finali, Battalgazi İlçesi'ndeki tarihi Silahtar Mustafapaşa Kervansarayı'nda gerçekleştirildi. Vali Halil İbrahim Daşöz, Battalgazi Kaymakamı Mehmet Eriş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sanatçı Selahattin Alpay ve bir çok sayıda davetlinin katıldığı final gecesinde 13 yarışmacı sahne aldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, yaptığı konuşmada, "Battalgazi, kültürel ve sanatsal etkinliklerin merkezi haline geliyor. Bu da ile büyük bir zenginlik ve güzellik katıyor. Silahtar Mustafapaşa Kervansarayı, ilçenin tanınmasına büyük katkı sağlıyor. Tarihin ve kültürün simgesi olan bu yapıda bu tür organizasyonların yapılıyor olması büyük değer ifade ediyor" dedi.

Sanatçı Selahattin Alpay ise, "Benim için çok anlamlı bir yarışma oldu. Bisikletle geçmişte buralarda gezerken, ileride benim adıma bir ses yarışmasının düzenleneceğini hayal edemezdim" diye konuştu.

Yarışma sonucunda birinciliği Nihayet Aksoy, ikiciliği Gülüzar Özgür, üçüncülüğü İhsan Kızıl aldı. Yarışmacılara plaket ve altın hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız