SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Selahattin Alpay'dan 25.Albüm

A- A+ PAYLAŞ

Malatya‘nın yetiştirip Türkiye ‘ye sunduğu ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Selahattin Alpay 25. albümünü çıkarttı..
Geçtiğimiz cuma günü müzik marketlerdeki yerini alan ve söz-müziği ünlü türkücü İzzet Altınmeşe'ye ait "Sevdamız Öldü" isimli eserle aynı adı taşıyan albümünün süpervizörlüğünü Selahattin Alpay'ın oğlu Birbey Alpay yapmış..

Ünlü sanatçı son albümünde ilk 45'lik plağında okuduğu "Emo Suya Gider" ile Malatya yöresinin ezgilerini taşıyan "He Canım" ve "Havada Kartal Sesi" var parçalarına da yerveriyor..

Albümüyle aynı adı taşıyan "Sevdamız Öldü"nün klibini çeken Selahattin Alpay, MalatyaHaber'in yayıncılarından televizyoncu Suat Kozluklu'nun sahibi olduğu 'Misket Yapım'ı ziyaret etti.

25 albüm yapmanın gururunu yaşıyorum diyen hemşehrimiz Selahattin Alpay; '' Bu sektörde maraton koşmak çok önemli, hele hele sektörün kriz yaşadığı bir dönemde bu albüm daha büyük bir anlam taşıyor benim için. Çok değerli dostlarımın emeği var bu albümde... Ayrıca, oğlum Birbey süpervizörlüğünü yaptı ve ilk klibimde de oynadı ki bu anlamda çok gururluyum... Hemşehrilerimin sevgisi ile daha nice albümlere diyorum" dedi..

Alpay çok yakında bir televizyon programıyla ekranlarda olacağının da müjdesini verdi...

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız