SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Selahattin Gürkan'a 2 Ödül

0
Güncellendi - 2018-11-07 00:54:08
Selahattin Gürkan'a 2 Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Tarihi Kentler Birliği tarafından tarih ve kültür mirasının korunması konusunda ‘Başarı Ödülü’ verilirken, BY Protokol Dergisi tarafından ise, İspendere İçmeleri Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi ile sağlık turizmine vermiş olduğu katkıdan dolayı ödüle layık görüldü.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Tarihi Kentler Birliği ve BY Protokol Dergisi tarafından da iki ayrı ödüle daha layık görüldü. Tarihi Kentler Birliği, Kültürel Mirası Koruma ve Özendirme Yarışması 2017 sonuçları açıklanırken, Tarihi Kentler Birliği tarafından tarih ve kültür mirasının korunması konusunda Başkan Gürkan’a ‘Başarı Ödülü’ verildi. Başkan Gürkan, ödülünü 15 Kasım 2018 Perşembe günü Antalya’da YAPEX Restorasyon Fuarı’nda düzenlenecek ödül töreninde alacak.

Gürkan’a ikinci ödül ise, BY Protokol Dergisi tarafından İspendere İçmeleri Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi ile sağlık turizmine vermiş olduğu katkıdan dolayı verildi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ödül dolayısıyla hem Tarihi Kentler Birliği’ne, hem de BY Protokol Dergisi’ne teşekkür ederek, “Battalgazi Belediyesi olarak Türkiye’ye rol model olan hizmetler yaptık. Belediye başkanı seçildiği dönemin değil, ben nasıl yüzyılların, bin yılların yöneticisi olurumun vizyonu içerisinde olmalıdır” diyerek, Battalgazi Belediyesi’nin bu vizyon doğrultusunda hizmetlerini sürdürdüğünü kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KADİR (5 yıl önce)
    HANGİ ÖDÜL?????? NE ÖDÜLÜ ??????? TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ TARİH VE KÜLTÜR EL MİRASI KORUMA KONUSUNDA BY PROTOKOL DERGİSİ İSPENDERE İÇMELERİ İLE İLGİLİ ÖDÜL VERMİŞ. ELEŞTRİ : TARİHİ KENETLER BİRLİĞİ İL KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNEDE HERYIL ÖDÜL VERSİN. SELATTİN GÜRKAN BUKADAR ÇOK ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLÜYOR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BIRAKSIN İL KÜLTÜR MÜDÜRÜ OLSUN. BY PROTOKOL YETKİLİLERİ : İSPENDERE İÇMELERİ HENÜZ İNŞAAT.İSPENDERE İÇMELERİ İÇİN OTELDEN DOLAYI İNÖNÜ ÜNÜVERSİTESİNE , AĞAÇLANDIRMADAN DOLAYI ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜNE ÖDÜL VERSİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • gunduzbey (5 yıl önce)KADİR isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya da calışan tek belediyedır biraz ağır olmuş yorumlarınız büyüksehir dahıl battalgazi belediyesı kadar çalışmıyor ama her nedense olumlu mesajlar yazılması geerkerkın tek calışan bu çalışmaya sebebiyet veren syn gurkan beye soğutacaksınız.Not: gürkan yapmış oldugum yorum yakınlık vs gibi birilerine gelmez gürkan beyı sadece boyle sitelerden fotolarını görmüş biriyim .
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    MALATYALI RUMZLU ARKADAŞ,14 YIL BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇOK ÇOK ÇOK FAZLA .ARTIK MALATYA BU YÜDEN VE BU SESTEN BIKTI.YENİ YÜZLER YENİ SESLER BEKLİYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    YAPTIĞI her işe dünyada ve türkiye de ilk diyen başkan senin artık malataya da ismin duyulmayacak 31 martta.şimdiden emekliliğe hazırlan.Çok bile kaldın bu görevde...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    Başkanım bağımsız olarak belediye Başkanlığına aday olun malatya halkı sizi seviyor abla bile buna engel olamaz
    0
    0
    Yanıtla