SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Selahattin İçli Besteleri Konseri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Musiki Derneği tarafından Prof. Dr. Selahattin İçli anısına konser düzenledi.

İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen konsere, Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Atatürk'ün Manevi Kızı Ülkü Adatepe, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu, askeri ve mülki erkan, daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Türk müziğine büyük katkıları olan geçen yıl vefat eden ünlü bestekar Prof. Dr. Selahattin İçli'nin yaşamını anlatan slayt gösterisiyle başlayan konserde, Orçun Akgün yönetiminde koro İçli'nin eserlerini seslendirdi. Konserde, şair Cansın Erol bestekar İçli'nin eserlerinden sunduğu örneklerle davetlilere şiir dinletisi sundu.

Malatya Musiki Derneği Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım yaptığı konuşmada, sanata destek verilmesini isteyerek, konseri düzenlerken katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Konserin sonunda, Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Belediye Başkanı Cemal Akın, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu ile Atatürk'ün Manevi Kızı Ülkü Adatepe ve konserin katılımcılarına plaket ve çiçek sunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız