SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şelale Cazibe Merkezi Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesindeki Günpınar Şelalesi'nin çevre düzenlemesi çalışmaları hızla devam ediyor. Bu yıl başlanan çalışmalar sonucu bu güne kadar duvar yapımı, derzleme, pergulelerin yapımı, perguleler arası gezinti yollarının yapımı çalışmalarının büyük çoğunluğunun tamamlandığı bildirildi.

Darende Kaymakamlığının öncülüğünde başlatılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Kaymakam Vural Karagül, proje tamamlandığında şelale ve çevresinin iç turizmde cazibe merkezi haline gelmesini hedeflediklerini belirtti.

Yapılan tesislere gelen insanların daha nezih bir alanda rahatlıkla piknik yapabileceklerini kaydeden Karagül, vatandaşların şelaleden dökülen suyun serinliğinde sıcak yaz aylarında güzel bir ortamda dinlenme fırsatı bulacaklarını bildirdi.

Günpınar Şelalesi yolu ile ilgili sorununda ortadan kalktığın söyleyen Kaymakam Karagül, "Şelalenin, son aylardaki çalışmalar neticesinde yeniden kaplama yapılan Darende -Elbistan yolu üzerinde bulunması, ilçe merkezine 5 kilometre gibi kısa bir mesafede bulunması, buranın önemini daha da artırmaktadır"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız