SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Selçuk Kaya Vefat Etti

0
Güncellendi - 2020-09-01 08:53:58
Selçuk Kaya Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nin eski Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Selçuk Kaya vefat etti.

Prof.Dr. Mehmet Yücesoy ile Prof.Dr. Ömer Şarlak'ın rektörlük döneminde üniversitenin basın sorumlusu olan ve geçtiğimiz yıl emekli olan 66 yaşındaki Selçuk Kaya uzun süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Son olarak solunum sıkıntısından dolayı Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Kaya'nın, akciğer enfeksiyonundan vefat ettiği bildirildi.

28 yıl önce Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden İnönü Üniversitesi'ne naklen gelen, emekli olduktan sonra Malatya'ya yerleşen, Kars doğumlu, evli ve 2 çocuk babası olan Selçuk Kaya'nın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Prof. Dr Selim Doğanay (3 yıl önce)
    Allah Gani Gani rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla