SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Selçuklu Mahallesinde Asfalt Çalışması

0
Güncellendi - 2017-03-09 19:40:50
Selçuklu Mahallesinde Asfalt Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Selçuklu Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Burada açıklamada bulunan Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nin sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Biz Malatya’nın her köşesinde, her noktasında sahadayız. Battalgazi Belediyesi olarak Sadece Selçuklu Mahallesi’nde değil, gerek Park Bahçeler anlamında, gerek kültürel anlamında, gerek sosyal, gerek yeşillendirme ve ağaç dikimi noktasında, gerek alt yapı ve çevre düzenlemesi noktasında, gerek yeni fiziki binaların oluşturulması noktasında Battalgazi bölgesinin her tarafındayız. Arkadaşlarımız yoğun bir çalışma temposu içinde çalışıyorlar. Biliyorsunuz burası daha önce Alt Yapı v Koordinasyon Merkezi tarafından kanalizasyondur, elektriktir, Telekom’dur, doğalgazdır,  bu çalışmalar geçen yıl tamamlanması gerekirdi. Tamamlanmadı. Dikkat ederseniz halen elektrik direkleri kaldırılmamış. İnşallah onlarda en kısa zamanda kaldırılacaktır. Biz buna rağmen vatandaşımızın sıkıntıya düşmemesi anlamında toz toprak içerisinde kalmaması için arkadaşlara talimatı verdik. Daha önce de kaldırım ve bordür çalışmaları yapılan Selçuklu Mahallemizde bugün asfalt döküm çalışmaları başladı. İnşallah Telekom ve Tedaş’da buradaki eksiklikleri tamamlar. Arkadaşlarımız da asfalt işlemlerini yürütür. Bir an evvel burası modern, çağdaş anlamında vatandaşımızın hizmetine sunulacak ve rahat bir mahalle ortamı sağlanacaktır. Ben bu hizmetlerimizin muhtarımızın şahsında tüm mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Fen İşlerinde çalışan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum” dedi.

Selçuklu Mahalle Muhtarı Selçuk Ayaz’da, yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biraz önce sayın başkanım ifade etti. Asfalt sezonunun mahallemizde başlamasından dolayı çalışanlara ve başkanıma teşekkür ediyorum. Battalgazi Belediyesi sadece Selçuklu Mahallesi’nde değil tüm Malatya’ya hizmet noktasında en iyisini yapmaya çalışıyor. İlkeli, seviyeli çalışmaları devam ediyor. Bundan sonra daha hızlı bir şekilde Battalgazi’ye hizmet edeceklerine inanıyorum. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Mahallemize 112 Acil Servisin kazandırılması için geçen Battalgazi Belediye Meclisi’nde geçirilen bir madde var. 112 Acil Servis buradan, Hanımınçiftliği’ne, Orduzu’dan Taştepe, Melekbaba’ya kadar Çevre Yolunun üstüne kadar hizmet verecektir. Geçmişte bir kaza sonrası 112 ekipleri Boztepe’den gelirdi. Bu yörede 112 acil yoktu. 112 Acil Servis’in gelmesi için sayın Başkanımızın aldığı bu kararla kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah kendisinin yardımcısı olsun” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız