SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Selçuklu'da İnceleme

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:33:18
Selçuklu'da İnceleme
A- A+ PAYLAŞ
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Selçuklu Mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan diğer çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.
 
İnceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay,Fen İşleri Müdürü Mehmet Mert ve Selçuklu Mahallesi Muhtarı Veysel Örs katıldı. 
  
Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Muhtar Veysel Örs, “Eski Malatya kavşağında yapılan çalışmalardan dolayı mahallemizdeki trafik yoğunluğu arttı. Sayın Başkanımız gereken ilgiyi göstererek çalışmalar başlattı.  Bir haftadır finişer burada çalışmalarını sürdürüyor. 8 cadde- sokağımızın asfaltı yapıldı. 15 gündür mahallemizde çalışmalarını sürdüren yama ekibi alt yapı çalışmaları sırasında tahrip olan 17 sokağımızın yamalarını tamamlandı.  Yapılan bu çalışmalardan dolayı başta Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
  
Selçuklu Mahallesindeki incelemeleri sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Çakır, “Battalgazi kavşağında yapılan alt geçit çalışmaları ile birlikte bu bölgelerimizdeki alt yapı çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalarımızın büyük bir çoğunluğu Selçuklu Mahallesinde geçtiğinden dolayı Selçuklu mahallesindeki cadde ve sokaklar tahrip oldu. Ekiplerimiz 10-15 gündür bu bölgemizde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu güne kadar 8 cadde ve sokağımızda asfaltlama çalışmalarını tamamladık. 12 bin m2 asfalt serimi yapılmıştır. Ayrıca bu bölgemiz Battalgazi Kavşağında yapılan al yapı çalışmaları ile birlikte trafik yoğunluğu artı. Trafik yoğunluğunun da artmasından dolayı bu yollarımızın asfaltlanması daha da önemli hale gelmiş oldu” şeklinde konuştu.
 
Başkan Çakır, “Kış ayının yoğun geçmesinden dolayı yollarımızda önemli tahribatlar oldu. Bu tahribatların büyük bir kısmı da tuzlama çalışmaları sırasında meydana geldi. Şu anda 6 yama ekibi ile bütün mahallelerimizde belli bir program çerçevesinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bunun yanında düzenleme çalışmaları devam eden cadde ve sokaklarımızda da asfaltlama çalışmaları aynı hızla devam etmektedir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız