SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Selda Alkor Jüri Başkanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:46:11
Selda Alkor Jüri Başkanı
A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi tarafından bu yıl 5'incisi gerçekleştirilecek olan Kısa Film Festivali'nin jürisinin belirlendiği, jüriye sinema ve dizi oyuncusu Selda Alkor'un başkanlık edeceği bildirildi.
 
Üniversiteden konuya ilişkin olarak şu açıklama yapıldı:
 
"İnönü Üniversitesi tarafından beşinci kez gerçekleştirilecek olan Festivalin Jüri Üyeleri belirlendi. 7 Mayıs – 10 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenecek festivalin jüri başkanı oyuncu Selda Alkor. Festival Jürisi yönetmen Murat Saraçoğlu, oyuncu Begüm Kütük, müzisyen Cem Kısmet (Pilli Bebek), görüntü yönetmen Feza Çaldıran, sinema yazarı Serdar Akbıyık ve akademisyen Prof.Dr. Aytekin Can’dan oluşmaktadır. 
Jüri üyeleri Festival tarihleri içerisinde Malatya’da çalışmalarını gerçekleştireceklerdir.
 
Festivalin yarışma bölümüne son bir yıl içinde yapılmış, 15 dakikadan uzun olmayan kısa filmler, deneysel filmler ve 30 dakikadan uzun olmayan belgeseller başvurabilecek.
 
Son başvuru ve film kopyalarının teslim tarihi ise 25 Mart 2012. Ayrıntılı bilgi ve başvuru formları  http://festival.inonu.edu.tr adresinden edinilebilir. "
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız