SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şemdinli'de 7 Taburla Operasyon

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:57:48
Şemdinli'de 7 Taburla Operasyon
A- A+ PAYLAŞ
 
Genelkurmay Başkanlığı Şemdinli’de düzenlene operasyona Genelkurmay başkanı Org. Necdet Özel’in de katıldığını açıkladı.
 
Genelkurmay Başkanlığı'ndan, Genelkurmay Başkanı'nın 2'nci Ordu Komutanlığındaki İncelemeleri hakkında açıklama yapıldı.
 
Genelkurmay Başkanlığı sitesinden duyurulan açıklamada Orgeneral Necdet Özel'in beraberindeki heyetle incelemelerde bulunup 7 taburun katıldığı Şemdinli'deki operasyonu izlediği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"Genelkurmay Başkanı, beraberinde Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları olduğu halde bugün Hakkari-Yüksekova ve Şemdinli’deki askerî birliklerde incelemede bulunmuş; Şemdinli’de devam etmekte olan büyük çaplı (7 Tabur) operasyon hakkında ilgililerden bilgi almış ve bir süre operasyonu izlemiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız