SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Semeresini Aldık"

A- A+ PAYLAŞ
“Nemrut Dağı hepimizin kabul ettiği tarihi bir mirastır.” diyen AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin,  Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın  Nemrut’un Malatya tarafında kalan bölümünde turizm planlamasına izin vermesini değerlendirdi. Milletvekili Şahin, il başkanlığı döneminde yapmış olduğu çalışmaların semeresini aldıklarını ifade etti. 
 
Milletvekili Şahin'in konu ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi;
 
 "Alınan bu kararla Nemrut’a hem Adıyaman hem de Malatya üzerinden iki taraflı gidişin olması özellikle turizm açısından ciddi bir artış sağlayacaktır.
 
Malatya havaalanımızın aktif bir şekilde çalışması göz önüne alınarak alınan bu karar sonucu gelen turistler bir saat içerisinde Nemrut dağına ulaşma şansını elde edeceklerdir.
 
 Kardeş ve komşu şehrimiz Adıyaman ile Malatya sosyal, kültürel, ekonomik ve tarihsel anlamda yıllardan beri süren bir bütünsellik içindedir. Alınan bu kararla Adıyaman’la Malatya’nın kardeşliğinin daha da pekişeceğine inanıyorum. Özellikle Plan ve Bütçe Komisyonunda da ifade ettiğim gibi; Malatya’nın kültürel kalkınmasına birinci derecede etki eden kültürel varlıklarımızın başında tabiki Nemrut Dağı geliyor. Dünya miras listesinde yer alan bu yerin bazen Adıyaman’ın mı, Malatya’nın mı diye polemiklerin oluşturulması, bizleri derinden üzmüştür. Nemrut Dağı hepimizin kabul ettiği tarihi bir mirastır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız