SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Semeresini Göreceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:59:23
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Başbakanımızın Malatya’ya yaptığı iki günlük ziyaret programının semeresini önümüzdeki günlerde görevceğiz” dedi.

AKP İl Binası Toplantı Salonu’nda basın açıklaması yapan İl Başkanı Tüfenkçi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’ya yaptığı 2 günlük ziyaret programını değerlendirdi. Tüfenkçi, “Vatandaşlarımız Başbakanımızı adeta bağrına bastı” ifadesini kullandı.

Belediye yanındaki miting alanında emniyet kayıtlarına göre 75 bin kişinin bulunduğunu söyleyen Başkan Tüfenkçi, “Hava bulutlu ve yağmur geldi geleceğim görüntüsüne rağmen, on binler alanı doldurdu” şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan’a, kuzey çevre yolunun biran önce açılması ve hızlı trenin biran önce gelmesi, şoför okulu alanının Malatya’ya kazandırılması ve ikinci devlet üniversitesi kurulması talep dosyalarını ilettiklerini söyleyen Tüfenkçi, “Kuzey çevre yolunun hızlandırılması konusunda miting alanında bahsetti ve Ulaştırma Bakanı’na talimat verdi. Şoför okulu alanının tamamının verilmesinin mümkün olmadığını, burada istihkam taburu bulunduğunu, ancak peyder pey şehre kazandırılması için Milli Savunma Banallığı’nın çalışma yapmasını söyledi. ikinci devlet üniversite talebimize ise hükümet olarak devlet üniversitesi açamayacaklarını ancak milletvekillerimizin ve bizlerin ısrarı üzerine, alanın müsait olduğunu, çok büyük masraf olmayacağını söyledik. Bunun üzerine Milli Eğitim Bakanı’na çalışma yapılması için talimat verdi. Hızlı trenin gelmesinin öne çekilmesi için de Anemon Otel’de söylemişti.

Malatya’nın akciğerini teşkil edecek, içinde müze ve oyun alanları ve yeşil alanları ile Malatya halkının istifade edeceği park yapacağız. Kısacası, Başbakanımızın Malatya’ya gelişiyle ilgili iki günlük ziyaret programının semeresini önümüzdeki günlerde göreceğiz” şeklinde konuştu.

Tüfenkçi, Başbakan’ın Darende ve Doğanşehir ilçe ziyaretlerini de değerlendirdi.

Bülent Tüfenkçi, bir basın mensubunun 30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimde ‘Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olacak mısınız?’ sorusuna karşılık, “Mevcut bir belediye başkanımız var. Kendisinin durumu netleşmeden, adayız veya değiliz dememiz doğru değil. Genel merkez ve teşkilatımız ve mevcut belediye başkanımız onaylarsa aday olabiliriz dedik. Eğer genel merkezimiz, il başkanlığına devam et derse, devam ederiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız