SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Semih Şentürk ve Caner Arıcı PFDK'da

0
Güncellendi - 2016-11-22 17:12:28
Semih Şentürk ve Caner Arıcı PFDK'da
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 11’inci haftasında Eskişehirspor ile Yeni Malatyaspor arasına oynanan karşılaşmada, Eskişehirspor’lu Semih Şentürk, "kural dışı hareketi" ve "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle, Yeni Malatyaspor Caner Arıcı ise "sportmenliğe aykırı hareketi" dolayısıyla PFDK’ya sevk edildi.

Eskişehirspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmada, Eskişehirspor’un tecrübeli golcüsü Semih Şentürk kırmızı kart görmüş, ardından su içen Murat Akça’nın elindeki şişeye vurmuştu.

Tecrübeli futbolcu, hem "kural dışı hareketi" hem de  "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Yeni Malatyasporlu Caner Arıcı da karşılaşmanın son dakikalarında kırmızı kart görmüştü. Arıcı, "sportmenliğe aykırı hareketi" dolayısıyla PFDK’ya sevk edildi.

Ayrıca Eskişehirspor kulübü doktoru Barış Kurtgöz, "sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

PFDK tarafından yapılan açıklamada, “ESKİŞEHİRSPOR Kulübü futbolcusu SEMİH ŞENTÜRK'ün 20.11.2016 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR-YENİ MALATYASPOR TFF 1. Lig müsabakasındaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca ve "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 21.11.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, ESKİŞEHİRSPOR Kulübü doktoru BARIŞ KURTGÖZ'ün aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 21.11.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir. YENİ MALATYASPOR Kulübü futbolcusu CANER ARICI'nın 20.11.2016 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR-YENİ MALATYASPOR TFF 1. Lig müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 21.11.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Beko Bornova (7 yıl önce)
    Semihi bilen bilir yılların futbolcusu olmakla oyuncu olunmuyor yakıştıramadım semihe bu hareketi.
    0
    0
    Yanıtla